19 / 04 / 2024

Fortis Bank ideal evlilik kredisi ile çiftlere yardım ediyor!

Fortis Bank ideal evlilik kredisi ile çiftlere yardım ediyor!

Fortis Bank ‘İdeal Evlilik’ kredisi ile bütün ihtiyaçların karşılanmasına imkân veriyor



Evlenmek isteyen çiftler için hayatı kolaylaştıracak ürünler sunan bankalar, krediler ile hem nişan, düğün hem de evli çiftlerin evini güzelleştirmesi için çeşitli kampanyalar yapıyor. Yaz mevsiminde evlenmek isteyen ancak maddi problemle boğuşan çiftler için kredi, cazip ödeme şartları ve indirim imkânları sunuluyor. Fortis Bank ‘İdeal Evlilik’ kredisi ile bütün ihtiyaçların karşılanmasına imkân veriyor. Nişan, düğün masrafları, evle ilgili boya badana, mobilya, banyo mutfağın yenilenmesi gibi her türlü harcamalar da yine ‘evlilik kredisi’yle sağlanan özel faiz oranlı krediyle yapılabiliyor.

KREDİYLE HEDİYE DE VAR
Finansbank, 3 ay geri ödemesiz 60 aya kadar vade sağlayan krediyle 5 bin TL tutarındaki evlilik kredisini 1.49 faiz oranı ile 60 ay geri ödeme imkânı sunuyor. Yapı Kredi, 3 ile 36 aya kadar 1.29 faiz oranı ile yeni evlenecek çiftler için kredi sunarken, Citibank evlilik kredisinde uygun kredi faizlerinin yanı sıra, Yataş, Esse, Step ve Taç mağazalarında özel indirimler de sağlanıyor. Garanti Bankası’nın evleneceklere ve ihtiyacı olanlara yönelik bireysel destek kredisi ise yüzde 1.59 faiz oranı ile alınabiliyor.

Çeyiz setlerinde taksit ve indirim
Şirketler yeni evlenecekler için çeyiz setlerinde indirim ve taksit uygulamasını hızlandırdı. Jumbo’da 12 kişilik çatal, kaşık, bıçak seti, tencere, cezve ve çay seti 1599 TL’ye tüketiciye sunulurken, Karaca Çeyiz Seti 12 kişilik 84 parça yemek takımı, 12 kişilk çatal kaşık, bıçak seti, 22 parça tencere seti 10 ay taksitle 1398 TL’ye tüketiciye ulaşıyor. Korkmaz Tencere ise yeni evlenecek çiftler için 19 parçalık Flora Hiper Çeyiz Seti ile ihtiyaçları karşılıyor. Yeni evlenen bir çiftin ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan Flora Hiper Set’in içerisinde; 9 parça tencere seti, 4 parça çaydanlık takımı, 3 parça cezve takımı, 2 parça düdüklü tencere ve slimline tost makinası bulunuyor. Korkmaz A1717 Flora Hiper Seti’nin perakende satış fiyatı ise 869 TL.

EŞYADAN DÜĞÜNE, TAKIYA KADAR HER ŞEY
Çiftlerin ev eşyasından düğün organizasyonuna takısına kadar her şeyde kampanya var. Finansbank’ta Altınbaş, Goldaş, Ariş, Swarovski ve Gülaylar altından 31 Ağustos 2010 tarihine kadar yapılacak alışverişlerde 100 TL ve üzerinde Cardfinans’a özel ilave 5 taksit sunuluyor.
Tülay DUR/Türkiye


Geri Dön