23 / 04 / 2024

Frank Hoogerbeest’ten son dakika deprem uyarısı geldi!

Frank Hoogerbeest’ten son dakika deprem uyarısı geldi!

Dünyaca ünlü deprem uzmanı Frank Hoogerbeest’ten son dakika deprem uyarısı geldi! Mart’ın ilk haftası büyük bir deprem olacak




Dünyaca ünlü deprem uzmanı Frank Hoogerbeets’ten Türkiye'de yaşanması muhtemel olan depremler ile ilgili son dakika uyarıları geliyor. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, son dönemde Türkiye ve çevresinde art arda depremler yaşanmaya devam ediyor. Yaşanan bu depremler vatandaşları tedirgin ederken, dün Van’da 4.0 büyüklüğünde bir sarsıntı daha yaşandı. Akıllara da dün dünyaca ünlü deprem kahini Frank Hoogerbeets'in Ahaber'e yaptığı açıklamalar geldi. Kuzey Anadolu fayı ve beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili uyarılar yapan kâhin, korkutan deprem ile ilgili tarih de verdi.

DÜNYACA ÜNLÜ DEPREM KÂHİNİNDEN KORKUTAN UYARI! MART'IN İLK HAFTASI…

Dünyaca ünlü deprem uzmanı Frank Hoogerbeets AHaber'e yaptığı açıklamalarda çarpıcı uyarılar yaptı. Frank Hoogerbeets beklenen deprem ile ilgili tarih de verdi…

İSTANBUL DEPREMİNİN ARDINDAN TÜRKÇE PAYLAŞIMDA BULUNMUŞTU!

Hatırlanacağı üzere Silivri'de yaşanan 5.8 büyüklüğünde deprem İstanbulluları büyük paniğe sürüklemiş ve Türkiye'den binlerce kullanıcı ünlü deprem kâhinini soru yağmuruna tutmuştu. Hoogerbeets ise Türkçe tweet atarak açıklamalar yapmıştı.

Frank Hoogerbeets, kullanıcıların ısrarına kayıtsız kalamayarak dün Türkçe bir tweet daha attı. Hoogerbeets, Silivri depremine ilişkin, "Lütfen deprem yerlerini tahmin edebileceğimiz izlenimini edinmeyin. Yapamayız! Genel olarak gezegene uygulanan kritik zaman dilimlerini izole etme çabasıyla belirli gezegen geometrisine odaklanıyoruz, böylece deprem eğilimli bir bölgedeyseniz yüksek alarmda kalabilirsiniz." şeklinde konuştu.

 

 

Sinan Özener: İstanbul'da ciddi bir tsunami riski söz konusu!


Geri Dön