29 / 03 / 2024

Frekans Mavişehir yıl sonunda satışta! Yeni proje!

Frekans Mavişehir yıl sonunda satışta! Yeni proje!

Firma: Anka İnşaat

Proje: Frekans Mavişehir

Anka İnşaat'ın İzmir'de hayata geçireceği Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. Fiyatların 3 milyon liradan başladığı projenin yıl sonunda satışa çıkması planlanıyor...



Anka İnşaat yeni proje için kolları sıvadı. İzmir'de hayata geçireceği  Frekans Mavişehir  projesinin yıl sonunda satışa çıkması planlanıyor. 

İzmir Frekans Mavişehir projesinde toplam 84 adet daire yer alacak. Projedeki dairelerin tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Projedeki 3 oda 1 salon dairelerin alanları 220 metrekare, 4 oda 1 salon dairelerin alanları ise 250 metrekare olarak belirlendi. Projede ayrıca 450 metrekarelik dubleks daireler ve ticari alanlar da bulunuyor. 

6 bin 200 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilen Frekans Mavişehir projesinin zemin güçlendirme çalışmaları başladı. İnşaat çalışmaları yıl sonunda atılacak. Frekans Mavişehir'in 24 ayda teslim edilmesi planlanıyor. Projenin 24 katlı olması planlanıyor.

Ön talep toplanıyor 

Frekans Mavişehir projesinde satışlar başlamadı. Ön talep döneminde olan projesinde satışların bu yıl sonunda başlaması planlanıyor. Frekans Mavişehir fiyatları 3 milyon liradan başlıyor.

İzmir Frekans Mavişehir projesinde 3 bin 800 metrekarelik kapalı olarak alanı bulunuyor. Projede her daireye 2 araçlık kapalı otopark alanı veriliyor. 

5 bin metrekare yeşil alanın olacağı Frekans Mavişehir  İzmir  projesinde peyzaj alanları, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness, hamam, sauna, yer alıyor. Projede 7/24 güvenlik hizmeti sunuluyor. 


Tel: 0 532 443 91 25


projeye sor



Geri Dön