23 / 04 / 2024

Frescobaldi İtalyan Restoranı'nı İngiltere'de açıyor!

Frescobaldi İtalyan Restoranı'nı İngiltere'de açıyor!

Türkler İngilizler'e pizza yedirecek. Türk girişimciler yurt dışında restoran atağına kalktı. İstanbul Doors'un 4 eski patronu da ünlü İtalyan Frescobaldi ailesi ile Londra'da restoran açacak.



Doğuş Grubu tarafından yüzde 74.25 hissesi satın alınan İstanbul Doors'un eski patronları şimdi Londra'ya açılıyor.

Good Food Society isimli bir şirket kuran Levent, Bülent, Rıza Büyükuğur kardeşler ve Berk Ekşioğlu, eylülde Londra'nın Mayfair bölgesinde Frescobaldi adında bir İtalyan restoranı açacak. Ortaklar daha sonra da 1'i Türk olmak üzere 3 restoranı daha devreye sokacak. 


AİLEYLE İŞBİRLİĞİ 

Dört işadamı, İtalyan restoranı kendi adlarını taşıyan şarapları ve Laudemio adlı zeytinyağlarıyla ünlü Frescobaldi ailesiyle ortak açacak. Ancak diğer restoranlar 2015 yılı içerisinde kendi yatırımlarıyla faaliyete geçecek. Öte yandan Prens Charles ve Camilla'dan Hillary- Bill Clinton'a birçok tanınmış ismin Frescobaldi ailesine yazdığı teşekkür mektupları oldukça ünlü. Son olarak İngiltere Prensi William'ın Kate Middleton ile düğününde Frescobaldi ailesine ait şarap ve zeytinyağları kullanıldığı için aileye gönderdiği el yazısı mektuplar da gündeme gelmişti. 

Türkler İngilizler'e pizza yedirecek


Sabah


Geri Dön