19 / 04 / 2024

Furkan Köse Denizli’de ikinci emlak ofisini açtı!

Furkan Köse Denizli’de ikinci emlak ofisini açtı!

Denizli’de gayrimenkul sektörü gelişmeye devam ediyor. İş adamı Furkan Köse, Denizli Merkezefendi’de ikinci emlak ofisinin açılışını yaptı…



Denizli’ye gayrimenkul sektörü açısından bir önemli yatırım daha geldi. İş adamı Furkan Köse, ikinci ofisini Merkezefendi İlçesi’nde açtı. Açılışa; Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Milletvekili Teoman Sancar ile Furkan Köse’nin dostları ve sevenleri katıldı. Furkan Köse Gayrimenkul kurucusu Furkan Köse, yeni ofisinin açılışının mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Emlak sektöründe uzun süredir faaliyet göstermekteyiz. Biz şuna inanıyoruz. Öncelikle bizim sektörümüz, tamamıyla güvene dayalı bir sektör. İşimizi iyi yaptığımızdan ötürü, müşterilerimizin bize verdiği bir ödüldür bu açılış. Verdiğimiz hizmetin daha iyisini verebilmek için yeni bir şubemizi açtık. Önümüzdeki günlerde inşallah bunun karşılığını vereceğimizi düşünüyorum. Kesinlikle çok mutluyuz. Bu sektöre can vermek adına, bu sektör üzerinde hizmet vermek adına onur duyuyoruz. Yeni ofisimizle birlikte yenilenen bir markamız var. Furkan Köse Gayrimenkul Yapı, dekorasyon ve inşaat üzerine hizmet verecek. Rentis Oto da, araç kiralama ve araç satışı üzerine hizmet verecek. Araç kısmını bünyemize yeni dâhil ettik. Ayrıca ‘Furkan köse Premium Sales’ adında bir markamız oluştu. Bu da lüks konut satışlarında kullanılmak üzere oluşturulan bir markamız. Şimdiden Denizli’ye halkına hayırlı uğurlu olsun” diye açıklama yaptı. 

Furkan Köse Denizli’de ikinci emlak ofisini açtı!

“Esnaf kardeşlerimiz için elimizden geleni yapmaya hazırız”

Denizli Gazetesi’nin haberine göre,  Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, açılıştan önce yaptığı konuşmasında, “Merkezefendimiz’de bir işyeri açılışını daha gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğimiz tarihten itibaren birçok esnaf kardeşimize destek olduk. Sizlere sözümüz vardı. Furkan Köse kardeşime de çok teşekkür ediyorum yeni bir işyeri açtığı için. Yeni istihdam yerleri oluşturduğu için. İnan ki bu ekonomik krizde, yeni işyeri açmak gerçekten büyük bir cesaret. Hayırlı uğurlu olsun. Allah bol bol iş versin. Yolu açık olsun. Bizler belediye olarak elimizden geleni esnaf kardeşlerimiz için yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

“Allah inşallah hayırlı kazançlar versin” 

CHP Milletvekili Teoman Sancar, “Sevgili Furkan Köse kardeşim, inançla, heyecanla ve cesaretle ‘bismillah’ diyerek bir dükkan açtılar. Allah inşallah hayırlı kazançlar versin. Dünya’da mekan, ahirette iman anlayışı ile herkesin mutlaka bir gün uğrayacağı ve uğradıktan sonra da eline tapusunu aldığında, ‘Allah razı olsun’ diyeceği güzel bir mekan açıyoruz. Kardeşim Furkan Köse, çok güzel bir dekorasyon yapmış. Öncelikle vizyonel, öncelikle reklama dayalı, öncelikle inanca dayalı. Güzel bir ticaret açılışında bulunmaktan ben çok mutluyum. Allah inşallah bu güzel kardeşimize çıktığı bu güzel yolda, başarılar nasip eylesin. Müşterilerinin memnun, mutlu ayrılmasını nasip eylesin” dedi.

Denizli Merkezefendi'de 5.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!


Geri Dön