29 / 03 / 2024

Future Park Esenyurt iletişim!

Future Park Esenyurt iletişim!

Firma: Hiper Gayrimenkul Geliştirme

Proje: Future Park

2015 yılında teslimlerinin yapılacağı ve İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta konumlandırılan Future Park Esenyurt iletişim bilgilerine göre proje Talatpaşa Mahallesi'nde Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde yükseliyor...



Future Park Esenyurt projesi, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta yer alıyor. Hiper Gayrimenkul imzası ile yükselen Esenyurt  Future Park  projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Future Park adres bilgileri ne göre proje, Esenyurt Talatpaşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde yükseliyor. 


Future Park telefon numarası 444 9 532 olarak belirlendi.


Future Park Esenyurt satılık daire fiyatlarına göre projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 1.800 liradan başlıyor. Future Park Evleri'nde 48 ay vade ile ödeme yapılabiliyor. 


Projede; spor alanları, fitness center, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor. Konut büyüklüklerinin  55 metrekare ile 196 metrekare arasında farklılık gösterdiği projede daire teslimleri 2015 yılında yapılacak.


Future Park Esenyurt iletişim bilgileri!


Future Park Esenyurt iletişim: Talatpaşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No: 13 Esenyurt İstanbul



Telefon: 444 9 532

Web adresi: www.futureparkistanbul.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön