25 / 04 / 2024

Fuzul Yapı, Olimpa Park Evleri'ni teslim etmeye başlıyor!

Fuzul Yapı, Olimpa Park Evleri'ni teslim etmeye başlıyor!

Fuzul Yapı'nın referans projelerinden Olimpa Park Evleri'nde teslimatlar 26 Ekim tarihi itibariyle başlıyor. Olimpa Park Evleri, Başakşehir'in en çok değer kazanan lokasyonlarından birinde yer alıyor.



Fuzul Yapı'nın referans projelerinden olan Olimpa Park Evleri'nde teslimatlar 26 Ekim tarihi itibari ile başlıyor. Olimpa AVM'ye komşu ve Olimpa Rezidans'ın hemen yanında yer alan Olimpa Park Evleri, Başakşehir 'in en çok değer kazanan lokasyonlarından birinde yer alıyor. 


Yapımına 2014 Yılı Ocak ayında başlanan Olimpa Park projesinin 1.etabı için son düzlüğe gelindi. 'Kat kat kazanç, kat kat yaşam sloganıyla yola çıkılan projede daireler, taahhüt edildiği gibi Ekim 2015 itibari ile sahipleriyle buluşuyor. 


15 bin metrekareyi aşan bir alanda toplam 228 dairenin bulunduğu Olimpa Park projesi, kişiye özel ödeme seçenekleri ile satışa sunulmuş ve büyiik ilgi görmüştü. Sağlık şehri. Kanal İstanbul, 3. Havalimanı gibi projelerle birlikte Başakşehir, İstanbul'un en lıızlı gelişen bölgesi olarak her geçen gün daha da değer kazanıyor.

 

Üst düzey bir konfor hedeflenen projede; vestiyer, çamaşır odası, ebeveyn yatak odalarında bulunan giyinme odası, ebeveyn banyosunun yanı sıra sosyal donatıları ve OlimpaAVM'nin yanı başında olması avantajıyla sakinleri için oldukça keyifli bir yaşam alanı sunuyor.


FUZUL GRUP HAKKINDA


Fuzul Grup, 1992 yılında kurulmuştur. Grup şirketleri arasında ilk faaliyete başlayan Fuzul Otomotiv çok kısa zamanda otomobil kampanyaları düzenleyen firmalar arasında lider konuma gelmeyi başarmıştır. 


Fuzul Grup şirketleri bünyesinde; Akva Sigorta Aracılık Hizmetleri, Fuzul Yapı, Afiyet Medikal, FuzulAutocity. ve FuzuİEv yer almaktadır. Fuzul Grup, yaşanabilir alanlar oluşturmak hedefiyle 2000 yılından itibaren inşaat sektöründe de önemli yatırımlar yapmıştır. Başakşehir de "Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Kent Evila, Olimpia Park Plus", Kağıthane'de " Meva Evleri", Kartal'da "Serrapark Konutları" gibi bir çok başarılı projeyi hayata geçirmiş ve on binlerce aileyi ev ve işyeri sahibi yapmıştır. 


Geçen haftaki Fuzul yapı haberinde, "Fuzul Yapı proje'nin %43'ünü sattı" başlığı yanlış yazılmıştır. Yapılan yanlışlıktan dolayı kamuoyundan özür dileriz. 


Diriliş Postası






Geri Dön