26 / 04 / 2024

Fuzulev’den vade farksız ve faizsiz konut fırsatı!

Fuzulev’den vade farksız ve faizsiz konut fırsatı!

‘Kolay Konut Edindirme Merkezi’ sloganıyla yola çıkan Fuzulev, isteyen herkesi kendi bütçesine göre, dilediği yerden faizsiz, vade farksız ev sahibi yapıyor...



Fuzul Ev Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal’ın verdiği bilgiye göre sisteme katılma talebinde bulunan kişiler, öncelikle satın almak istedikleri evin bütçesini belirliyor. Daha sonra Fuzulev’e başvurarak satın almak istedikleri evin bütçesini 40 ile 120 ay arasında taksitlendiriyor.


Aynı sistemle otomobil


Altın günü mantığıyla işleyen sistemde, her ay toplanan bir ev parasıyla bir kişi noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda ev sahibi oluyor. Çekilişle ev sahibi olmayı bekleyenler, ilk aylarda ev sahibi olan diğer grup üyelerinden belirli miktarda kira desteği alıyor. Çekilişle ev sahibi olmak için taksitlerin bitmesi beklenmiyor. Sisteme dahil olan herkes vade ortasında evine kavuşuyor. Akbal’ın verdiği bilgiye göre Fuzulev sunduğu avantajlarla ev almak isteyen kişileri belli bir bölgeye ya da projeye hapsetmeyerek Türkiye’nin her yerinden ev sahibi olmanızı sağlıyor. Tüm taksitlerin faizsiz ve vade farksız olduğu sistem ile birikim yaparak ev almak isteyenler daha erken ev sahibi olma şansına sahip oluyor. Fuzulev 23 yıldır binlerce aileyi ev, iş yeri ve otomobil sahibi yapan Fuzul Şirketler Grubu’nun bir kuruluşu. Fuzul Şirketler Grubu, Fuzuloto ile aynı işleyişle Türkiye’nin her yerinden sisteme katılan otomobil sahibi olmak üyelerini faizsiz, peşinatsız ve vade farksız otomobil sahibi yapıyor.


Star


Geri Dön