29 / 03 / 2024

Galatasaray'a Riva projesi için 25 milyon lira ödenecek!

Galatasaray'a Riva projesi için 25 milyon lira ödenecek!

Galatasaray Kulübü Divan Kurulunun Kasım ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.  Toplantı, Gayrettepe Dedeman Otel'de İrfan Aktar başkanlığında yapıldı. 



Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Gayrettepe Dedeman Otel'de İrfan Aktar başkanlığında  Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Kasım ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Dursun Özbek ile bazı yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

 

Dursun Özbek, toplantıda şu şekilde açıklamalarda bulundu:  "Yapılan mutabakat çerçevesinde Florya'daki tesislerimizden ayrılabilmemiz ancak Kemerburgaz'daki yeni tesisimizin devrinin alınması sonrası olacaktır. Maliye Bakanlığı ile yapılan görüşmeler çerçevesinde buradaki arazinin sınırları belli olmuştur. Buna bağlı olarak ilgili bakanlıklardan olur alınmış, Sayın Başbakanın imzasında beklemektedir. Şu anda ABD seyahatinde, dönüşünde inşallah yeni arazimizin irtifa hakkını almak için kendisiyle görüşeceğiz. Herhangi bir sıkıntı olmadığı ifade ediliyor. İnşallah önümüzdeki aylarda size daha detaylı bilgi vereceğiz." 

 

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, Riva projesi için yapılan anlaşma çerçevesinde yaklaşık 25 milyon liranın birkaç gün içinde kulüp hesabına yatırılacağını aktardı.

 

Mecidiyeköy'deki kulüp otelinin inşaatının devam ettiği söyleyen Özbek sözlerine şöyle devam etti; "Otelde bir yavaşlama var. Bu yavaşlama tamamen piyasaların durumu ve otel işlerinin belli bir seviyeye düşmesi çerçevesindedir. Biz en yüksek verimi alabilecek zamanlamayı yapmaktayız. Otel inşaatında önümüzdeki günlerde hızlanma olacaktır. Otelin bitirilmesine yönelik finansal anlaşma duruyor. Piyasalar iyiyken oteli devreye sokmak daha karlı. 'Ankara'da kendi otelini yaptı, bunu yapmıyor.' şeklinde söylemler oluyor. Evet Ankara'da bir Point Otel açıldı ama biz orada yatırımcı değiliz, işletmeciyiz. Bu yakıştırmayı yapanları kınıyorum. Galatasaray'ın menfaatleri her zaman Dursun Özbek'in menfaatlerinin üzerindedir. Bunun böyle bilinmesini istiyorum."


Geri Dön