24 / 04 / 2024

Gamze Özçelik: Evimi satmadım!

Gamze Özçelik: Evimi satmadım!

Gamze Özçelik, ''Afrikalı çocuklar için evini sattı'' haberlerine ilişkin açıklama yaptı. Özçelik, haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.



Yaptığı sosyal yardımlarla adından sıkça söz ettiren oyuncu Gamze Özçelik, hakkında çıkan ''Afrikalı çocuklar için evini sattı'' haberlerine ilişkin açıklama yaptı. CNN Türk'te yer alan habere göre Özçelik, haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Göztepe'deki 1+1 evini 400 bin TL'ye sattığı iddia edilen Özçelik, haberleri sosyal medya üzerinden yalanladı. 

Gamze Özçelik'in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Selamun aleyküm canlar. Takip eden kardeşlerim bilirler ki, ‘Umuda Koşanlar Derneği’ olarak geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda Somali’de kurban kesimi ve dağıtımı gibi çeşitli organizasyonlarda bulunmak nasip olmuştu. Bir süredir basında ve sosyal medya da konuşulan ‘Servetini su kuyularına harcadı’, ‘Afrikalı çocuklar için evini sattı’ gibi haberlerin karşısında hakikat adına açıklama yapmam gereği duydum. Derneğimiz kurulduğu ilk günden bu yana, bağışçılarımızın desteği ile güzel işler başarmaya, elinden geleni yapmaya çalışmaktadır. Allah razı olsun baştan beri desteklerini esirgemediler. Haberler doğruluk taşımamaktadır! Malın ve mülkün, tüm övgülerin, güzel sözlerin ve güzel sıfatların sahibi Yüce Allah (C.C) iken, sadece manen ve bedenen elinden geleni yapmaya çalışan bir kul olarak riyadan, benlikten ve kibirden yine Mevla’mın merhametine sığınırım. İyi niyetli oldukları düşündüğüm, sevgili basın mensuplarından ricamdır; lütfen dernek faaliyetlerimizle ilgili her türlü bilgi için çekinmeden dernek numaralarımızı arayın. Cümleten, yolumuzda dosdoğru ilerleyenlerden olmak duasıyla..."


Geri Dön