26 / 04 / 2024

Gardens of Babylon Bodrum 'da 540 bin Euro 'ya!

Gardens of Babylon Bodrum 'da 540 bin Euro 'ya!

Gardens Of Babylon projesinde; fiyatlar 540 bin Euro ile 950 bin Euro arasında değişiyor. Proje Bodrum"da hayat geçiriliyor¦



Bodrum Kadıkalesi"nde inşa edilen Gardens Of Babylon projesinde yazlık fiyatları 540 bin Euro ile 950 bin Euro arasında değişiyor. Ödemeler firmaya nakit olarak yapılıyor.

2009 yılının Ağustos ayında çakırlar şžirketler Grubu tarafından hizmete sunulan Gardens of Babylon, konforlu bir otel ve rezidans olmanın yanı sıra, yılın 12 ayı açık sağlık, güzellik, keyif ve eğlence merkezi olma özelliği taşıyor. Suitler ve villalardan oluşan otel ve rezidanslarında ayrıcalıklı hizmet veren Gardens of Babylon"da, güzellik ve sağlık merkezi, restoranları, işten kopamayanlar için toplantı salonları yer alıyor.

Kadıkalesi"nde denize hakim 40 bin metrekarelik alana inşa edilen Gardens of Babylon"da farklı konseptlerden oluşan 23 King Suite, 28 Göl Villası, 1 Penthouse, 1 adet içinde şelale bulunan Balayı Suite, 63 Rezidans bulunuyor. Misafirler kendi zevk ve tatil beklentilerine uygun odayı seçtikten sonra 7 farklı mutfaktan oluşan restoranlarda da yemek seçebiliyorlar.

Gardens of Babylon King suitleri misafirlerini Uzakdoğu"dan İngiliz tarzına 7 farklı konsept ile tanıştırıyor. Tamamı deniz manzaralı 63 rezidans, 1+1, 2+1, 3+1 olarak daire yada dubleks villa olarak tasarlandı. 1+1 tipindeki dairelerin büyüklükleri 85 ile 94 metrekare arasında, 2+1"ler 93 ile 180 metrekare arasında değişiyor. 3+1 dairelerin büyüklüğü 109 ile 197 metrekare arasında olarak planlandı.

Projeden rezidans alan misafirler aynı gün tapularını alıp, yerleşebiliyor. Tüm rezidanslarda kartlı kapı sistemi, Siemens tam ankastre beyaz eşyalar (bulaşık makinası, çamaşır makinası, fırın, seramik ocak, aspiratör), LG klima sistemleri, Samsung LCD TVler, VANUCCI mutfaklar, HUPPE jakuzi ve duşakabinleri, küçük ev aletleri, tüm mobilyalar ve bahçe mobilyaları gibi her detay bulunuyor. Rezidanslar, sahiplerinin isteğine bağlı olarak dönemsel olarak butik otel tarzında Gardens of Babylon tarafından işletiliyor. Gelirin yüzde 75"ini rezidans sahibi alırken yüzde 25"ini işletme alıyor. Rezidans sahipleri satın alma rakamlarını 10 ila 12 yılda geri kazanırken, yatırımları ise ömür boyu 5 yıldızın üstünde bir konseptin içerisinde yer alıyor.

www.gardenbabylon.com
0 252 382 82 17  

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön