19 / 04 / 2024

Gary Steffen: Doubletree by Hilton markalı 5 otel açılacak!

Gary Steffen: Doubletree by Hilton markalı 5 otel açılacak!

Doubletree by Hilton Otelleri Başkan Yardımcısı Gary Steffen,  “Türkiye’de önümüzdeki yıl Doubletree by Hilton markalı 5 otel açılmış olacak” diye konuştu



Hilton Worldwide markası olan DOUBLETREE otellerini  ziyaret etmek için Türkiye’ye gelen DOUBLETREE by Hilton Worldwide Otelleri Başkan Yardımcısı Gary Steffen, önümüzdeki yıl içinde Türkiye’de toplam 5 adet Doubletree otelinin olacağını belirtti.Yeni yıl ile birlikte açılması planlanan DOUBLETREE by Hilton Istanbul- Moda otelini gezen Steffen ; “Doubletree By Hilton Moda, İstanbul Anadolu yakasının ilk Doubletree oteli olması nedeniyle bizim için son derece önemli. Bu yüzden yeni yılda açılacak olan Ankara, Kapadokya ve İstanbul’daki diğer  Doubletree by Hilton otelleri gibi Moda’nın da açılışına büyük önem veriyoruz” dedi.
Türkiye’de mevcut Hilton Worldwide markalı otel sayısının toplam 11 olduğunu ve proje aşamasında da 16 adet otel bulunduğunu belirten Steffen; bunun Hilton Worldwide otelleri için bir onur olduğunu söyledi. Garry Steffen sözlerine şöyle devam etti; “ Her Hilton otelininin başarısı bizim de başarımız demek. DOUBLETREE by Hilton Istanbul-Moda’nın 2011 yılının ilk aylarında gerçekleşmesi planlanan büyük açılışına ekibimizle beraber katılmayı umut ediyorum.”

DOUBLETREE by Hilton Moda  lokasyonu ile bir çok fırsat sunuyor

DOUBLETREE by Hilton Istanbul Moda’nın lokasyon avantajlarını da vurgulayan Steffen şunları söyledi; “ Otel  vapur ve deniz otobüsü iskelelerine, İstanbul’un her iki havaalanına, metrobüs - otobüs duraklarına ve Anadolu yakasının sanayi bölgesine olan yakınlığı ile kolay ulaşılabilir ve merkezi bir konuma sahip. Boğaz ve deniz manzarası ise muhteşem ”

Parça çikolatalı kurabiyeler misafirperverliğin sembolü

DOUBLETREE by Hilton Otelleri’ne gelen her konuğun otelin efsanevi lezzeti olan parça çikolatalı kurabiyeleri tatma fırsatı bulacağını belirten Steffen; “Muhteşem lezzetteki kurabiyelerimiz bir kurabiyeden çok daha fazlası. Geçen 20 yıl içinde 225 milyondan fazla parça çikolatalı kurabiyelerimizi misafirlerimizle paylaştık. Onlar, sıcak karşılamanın, otelllerimizin ve aynı zamanda Türk misafirperverliğinin, konuklarımıza gösterdiğimiz saygının sembolleridir” dedi.

Bilgi İçin:
Elif Genç / Ozan Öcal
Manifesto PR
0507 300 24 71 / 0555 870 67 77


Geri Dön