23 / 04 / 2024

Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 12 Eylül'de!

Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 12 Eylül'de!

TURYAP'ın yaklaşık 2 sene önce gayrimenkul konusundaki ihtilafları mahkemeye gitmeden çözümlemek amacıyla hayata geçirdiği Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 12 Eylül'de yapılacak. 



TURYAP'ın yaklaşık 2 sene önce gayrimenkul konusundaki ihtilafları mahkemeye gitmeden çözümlemek amacıyla hayata geçirdiği Gayrimenkul Çözüm Merkezi’nde yenilikler var.

Bugüne kadar 200’e yakın başvurunun 170 tanesini çözüme kavuşturduğumuz merkez, artık yeni yerinde, yenilenen yüzü, çözüm ortakları ve daha kapsamlı yapısı ile vatandaşlara hizmet verecek.

Basın toplantısına eğitim alanındaki çözüm ortağı İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Nazım Ekren, coworking ve ofis kiralama konusunda sektör lideri olan çözüm ortağımız Workinton CEO’su Pınar Massena’nın ve Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay katılacak. 

Alanında bir ilk olacak olan Çözüm Merkezi toplantısına ayrıca dünya çapında saygınlığı olan Newyork & Paris Baroları ve Dubai Uluslararası Finans Merkezi mahkemesi üyesi, Avrupa Birliği baro ve hukuk dernekleri konseyi uluslararası komite Başkanı Avukat, tahkim ve arabulucu Sn Louis-Bernard Buchman'da iştirak edecek.


Geri Dön