29 / 03 / 2024

Gayrimenkul fiyatları artacak mı?

Gayrimenkul fiyatları artacak mı?

Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi değeri, 2017 yılı 3. çeyrekte, geçen çeyrek döneme göre yüzde 3 azalışla 109.0 (Kısmen İyimser) olarak ölçülmüştür.



Türkiye gayrimenkul sektörü fiyat beklenti endeksi değeri, 2017 yılı 3. çeyrekte, geçen çeyrek döneme göre yüzde 2 azalışla 104.0 (Kısmen İyimser) olarak ölçülmüştür. Buna göre, gayrimenkul fiyatlarında geçmiş üç aylık döneme göre, önümüzdeki üç aylık dönemde fiyat artış beklentisi artmıştır.



Gayrimenkul fiyatları artacak mı?


Sektöre Duyulan Güven Kısmen İyimser:


Ülke ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olan gayrimenkul sektöründe rol alan profesyonellerin, Türkiye'deki gayrimenkul sektörüne olan güvenini ölçmeyi amaçlayan ve Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi, 2017 yılı 3. çeyrekte, geçen çeyrek döneme göre %3 azalışla 109.0 olarak ölçülmüştür. Bu değer, önümüzdeki üç aylık dönem süresince sektöre duyulan güvenin Kısmen İyimser olduğunu göstermektedir.



Gayrimenkul fiyatları artacak mı?


Fiyatlarda Artış Beklentisi Artıyor:


Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi 2017 yılı 3. çeyrekte, geçen çeyrek döneme göre %2 azalışla 104.0 (Kısmen İyimser) olarak ölçülmüştür. Buna göre, gayrimenkul fiyatlarında geçmiş üç aylık döneme göre, önümüzdeki üç aylık dönemde fiyat artış beklentisi artmıştır.



Gayrimenkul fiyatları artacak mı?


Geri Dön