19 / 03 / 2024

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek



Tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik kriz Türkiye'de de kendisini hissettiriyor. Satın almalarda oluşan durağanlık gayrimenkul sektöründeki yatırımları da olumsuz yönde etkiliyor. Türkiye ekonomisinin canlanması yine tüm sektörler arasında çekici güç konumunda olan inşaat ve gayrimenkul sektörünün canlanması ile sağlanacak. Gayrimenkul sektörüne yapılacak yatırımlar, sadece Türk gayrimenkul sektörü için değil aynı zamanda uluslararası yatırımcılar için büyük bir fırsat teşkil edecek. Bu amaçla;. ULI Türkiye ve Finans Dünyası Dergisi tarafından REIDIN-Real Estate Investment & Development Information Network'un bilgi ortaklığı ve Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun stratejik ortaklığı ile düzenlenen "Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek.
 
Uluslararası yatırımcılarla işbirliği ve güven ortamının tesis edilmesinin yanında Türkiye'deki yerel proje geliştiricileri ve inşaat yapımcısı gruplarla uluslararası yatırımcıların  ortaklıklar kurmasını sağlamak amacıyla düzenlenen bu toplantı, Sermaye Piyasası Kurulu, TMSF, TC Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), TC Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ve  Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği'nin destekleri ile gerçekleştirilecek.


Geri Dön