27 / 04 / 2024

Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı 3 Ekim'de!

Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı 3 Ekim'de!

Gayrimenkul Türkiye Dergisi ve GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi iş birliğiyle 3 Ekim Salı günü düzenlenecek Yuvarlak Masa toplantısında biraraya gelecek.



Gayrimenkul Türkiye Dergisi ve GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi iş birliğiyle 3 Ekim Salı günü düzenlenecek Yuvarlak Masa toplantısında, 'Turizm ve Gayrimenkul Projelerinde Markanın Değeri ve Görevi', uzman isimler tarafından tüm yönleriyle tartışılacak. 


Son günlerin en sık konuşulan konularından birisi haline gelen ‘Türkiye’de turizmin geleceği’, Yuvarlak Masa toplantısında farklı bir bakış açısıyla ele alınacak. Turizmde gayrimenkul yatırımında hangi önceliklerin dikkate alındığı, markalaşmanın yeri, turizm ve gayrimenkul sektörünün önemli isimleri tarafından değerlendirilecek. 


Ev sahipliğini Park Dedeman Levent Hotel’in üstlendiği Yuvarlak Masa toplantısı, Servotel Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan ve Gayrimenkul Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Kuyaş Örs’ün moderatörlüğünde gerçekleşecek. 


Markanın gayrimenkule ne oranda katma değer yarattığının sorgulanacağı toplantıda, markaların ve mülk sahiplerinin beklentilerinin çeliştiği noktalar da irdelenecek. Gayrimenkul ve turizm sektöründe faaliyet gösteren proje geliştirici ve yatırımcı firma yetkililerinin katılacağı toplantı, dinleyiciye açık olarak düzenleniyor. 


Program

Yer : Park Dedeman Levent Hotel

Tarih: 3 Ekim Salı

Saat : 09.30 -12.30


08.30 – 09.30 Kayıt ve Kahvaltı

09.30 – 11.00 Oturum

11.00 – 11.15 Kahve Arası

11.15 – 12.30 Oturum


Konuşmacılar

Dedeman Otelcilik İş Geliştirme Direktörü Bilge Turcan

Accor Otelleri İş Geliştirme Direktörü Onur Kurç

Hilton Otelleri İş Geliştirme Kıdemli Direktör Tuğrul Temel

Servotel Turizm ve Otelcilik Hizmetleri Sorumlu Partner Murat Yılmaz

Mar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Arslan

Er Yatırım Genel Müdür Ferzan Çelikkanat


Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı hakkında:

Gayrimenkul Türkiye Dergisi tarafından sektörün önemli gelişmelerinin, gelecek öngörülerinin, sorunları ve çözümlerinin konunun uzmanlarınca detaylı olarak tartışıldığı toplantılar dizisidir. 3 Ekim'de 18. kez düzenlenecek toplantının dökümü, takip eden dergi sayısında yayınlanacaktır.


Geri Dön