26 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları teslim tarihi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları teslim tarihi!

Firma: Acar İnşaat

Proje: Sarıgöl Kent Konutları

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 725 adet konuttan meydana gelen Sarıgöl Kent Konutları 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde dizayn edildi...



İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa'da 5 blok halinde yükselen Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları teslim tarihi bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Acar İnşaat tarafından inşa edilen  Sarıgöl Kent Konutları  projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede satış süreci devam ediyor.


Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Sarıgöl Kent Konutları'nda 1 oda 1 salon daireler 51 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 91 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 115 metrekare alanlarla tasarlandı.


Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları daire fiyatları için 444 0 467 numaralı hattan satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen proje toplam 725 adet konuttan meydana geliyor.


Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları teslim tarihi!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Konutları teslim tarihi 1 Haziran 2015 olarak belirlendi.


Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kent Konutları'nda açık yüzme havuzu, kafeterya, çocuk oyun parkı, mini basket sahası, otopark ve güvenlik gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


Telefon: 444 0 467 

Web Adresi:  http://www.gaziosmanpasa.bel.tr/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön