28 / 03 / 2024

Gaziosmanpaşa'da 13 dönüşüm projesi hayata geçirilecek!

 Gaziosmanpaşa'da 13 dönüşüm projesi hayata geçirilecek!

Türkiye'nin ilk master planlı dönüşüm projesi olacak We Haliç 1.2 milyar liralık yatırımla hayata geçecek. Gaziosmanpaşa'da 13 dönüşüm projesinden ilki olan projede inşaat çalışmaları devam ediyor.



TOKİ ve Ilgın İnşaat'ın ilk markalı projesi için çalışmalar devam ediyor. Gaziosmanpaşa'nın yenilenmesindeki ilk adım olan We Haliç projesi 13 proje içerisinde yer alıyor. Büyük projelerin adresi olan Gaziosmanpaşa ayrıca ulaşım projelerinin de adresi oldu.


Türkiye'nin en çok kazandıran ilçesi olan Gaziosmanpaşa'da konut fiyatları yüzde 35 oranında artış gösterdi.   Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Halil Yanmaz, yüzde 40'ı yenilenecek olan ilçede fiyatlarda yakalanan yükselişin devam edeceğini açıkladı.



4 METRO VE 2 TELEFERİK HATTI

Halil Yanmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu ilçe 4 metro hattı, 2 teleferik hattı ve 2 tünele ev sahipliği yapacak. Aynı zamanda 13 ayrı kentsel dönüşüm projesiyle Türkiye'nin en büyük şantiye alanı olacak. 430 hektarlık alan dönüşecek. Adeta tarihi yarımada sınırlarında yepyeni bir ilçe doğacak diyebiliriz. Gerçek İstanbul diye tabir ettiğimiz bu bölgede henüz bu ölçekte bir değişim ve yenilenme hareketi yok… Böyle bir süreçte aktif olarak yer aldığımız için mutluyuz. Her detayına özel önem verdiğimiz projemizle Türkiye'nin master planlı ilk kentsel dönüşüm projesini yapıyoruz. We Haliç ile birlikte Gaziosmanpaşa'nın dönüşümü de başlamış oldu."



EV BAŞINA 23 METREKARE YEŞİL


We Haliç'in sadece yatırım değil oturum amaçlı olarak da dikkat çeken ve gerçek İstanbul'u yaşamak isteyenler için fırsat sunduğunu anlatan Halil Yılmaz, We Haliç'te daire başına 23 metrekarelik yeşil alan bulunuyor. Dünya standartlarında yeşil mahalle olacak şekilde inşa ediliyor dedi. 58 bin 500 metrekarelik alana sahip projede lansman öncesi yoğun ilgi yaşanıyor.




Çevre dostu mahalle konsepti

We Haliç projesi Gaziosmanpaşa İslambey Caddesi'nde hayata geçiriliyor. Projede bin 87 konutun yanı sıra 24 bin 500 metrekare yeşil alanı, çarşısı, ofisleri, 65 derslikli okul, 200 kişilik yurt, 2 bin 500 kişilik cami yer alacak. 


Fiyatların 219 bin liradan başladığı We Haliç'te konut, rezidans ve ofislerden oluşan karma yaşam sunuluyor. Haliç'ten başlayıp tarihi yarımada ve Boğaziçi'ne kadar geniş bir manzaraya sahip olan projede avantajlı ödeme koşulları sağlanıyor. 



We Haliç'te ödeme planına göre We Ilgın Finans modeliyle 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkânı sunuluyor.




Sabah/Seda Tabak


Geri Dön