16 / 04 / 2024

Gebze'ye kent misafirhanesi inşa edilecek!

Gebze'ye kent misafirhanesi inşa edilecek!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze'ye kent misafirhanesi inşa edeceklerini söyledi.



Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İyilik Kervanı Başkanı Asiye Gül ve yönetimini makamında ağırladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, insanımızın olduğu her yere ulaşmak için kentin tamamında yoğun bir çalışma temposuyla çalıştıklarını belirten Başkan Büyükakın, “Hayata tutunmakta güçlük çeken, barınma ve gıda ihtiyacını karşılayamayan, sıcak bir aşa, sıcak bir yuvaya, yumuşak bir yastığa hasret kalan kardeşlerimiz için, Gebze ilçemizde kent misafirhanemizi kurarak insanlığa Gebze’den değer katacağız” şeklinde konuştu.

ŞEHİR HAYATINA AKTİF VE SAĞLIKLI KATILIM 


İyilik Kervanı yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkürlerini sunan  Başkan Büyükakın, daha sağlıklı, daha mutlu bir şehir için Kocaeli’ne hareket katmak istediklerini ve bunu da sivil toplum kuruluşlarıyla hayata geçirmek için çalıştıklarını belirtti. Gebze’nin, Türkiye’nin en fazla kalkınmış üç büyük kentinin tam ortasında olmasıyla bütün dikkatleri üzerine çektiğini söyleyen Başkan Büyükakın, “Bir yanda liman bir yanda sanayi ilçesi olma özelliğiyle ticaretin ve yatırımın cazibe merkezi. Biz de çalışmalarımızı Gebze’nin bu büyük gücünü göz önünde bulundurarak sürdürüyoruz. Böyle önemli bir bölgenin daha da gelişmesi, hem şehrimiz hem de ülkemiz için çok önemli. İşte bu noktada çocuğumuzun, gencimizin, kadınımızın ve yaşlımızın taleplerine dönük hizmetler de ortaya koyacağız. 65 yaş üstü vatandaşlarımıza yönelik sağlık programları, şehir hayatına aktif ve sağlıklı katılım gibi birçok alanda projelerimizi hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.


 


Geri Dön