28 / 03 / 2024

Gelişen Kentler Zirvesi 3-4 Ekim'de Erzurum'da yapılacak!

Gelişen Kentler Zirvesi 3-4 Ekim'de Erzurum'da yapılacak!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 8‘incisi, 3-4 Ekim 2017 tarihlerinde, Erzurum Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Erzurum’da gerçekleştirilecek.



‘Gelişen Kentler Zirvesi’nde, yüzyıllardır Anadolu’nun en önemli ticaret merkezlerinden biri olan Erzurum ve çevresinin, genel sosyo-ekonomik değerlerinin yanı sıra, gayrimenkul alanında barındırdığı potansiyel ve sunduğu fırsatlar ele alınacak. 


GYODER’in Türkiye’yi kapsayacak bir strateji ile Anadolu şehirlerini kucaklamayı hedeflediğini belirten GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, “‘GYODER olarak, bu yıl 8’incisini düzenleyeceğimiz ‘Gelişen Kentler Zirvesi’ni, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliği ile Erzurum’da gerçekleştiriyoruz. Düzenlendiği her kentte önemli işbirliklerine ve kente yatırım yapılmasına vesile olan ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nde, gayrimenkul sektörü temsilcileri, yerel yöneticiler, yatırımcılar ve uzmanlarla bir araya gelerek, fikir ve bilgi alışverişlerinde bulunacağız” dedi. 


Potansiyeli yüksek kentlerde yatırım yapılmasına önayak olan GYODER’in ‘Gelişen Kentler Zirvesi; Erzurum ve çevre illerin Belediye Başkanları, kamu yöneticileri, gayrimenkul sektörünün ulusal ve yerel temsilcileri, iş dünyasının önde gelen isimleri,   akademisyenler, profesyoneller ve uzmanların katılımıyla gerçekleşecek. 


Geri Dön