20 / 04 / 2024

Gintaş Kayseri ve Yozgat Teknopark Projesinde sona yaklaşıldı!

Gintaş Kayseri ve Yozgat Teknopark Projesinde sona yaklaşıldı!

Türkiye ve Balkan ülkelerinde çeşitli taahhüt işlerini yürütmekte olan Gintaş İnşaat'tan Kayseri ve Yozgat Teknopark Projesi ile ilgili önemli açıklamalar geldi. Mayıs sonunda teslim yapılacak...



Türkiye ve Balkan ülkelerinde çeşitli taahhüt işlerini yürütmekte olan Gintaş İnşaat'tan Kayseri ve Yozgat Teknopark Projesi ile ilgili önemli açıklamalar geldi. 


Gintaş Yönetim Kurulu Başkanı Necip Naci Doğru, "Projelerde sona gelindi, kısmetse mayıs sonunda teslim edeceğiz" dedi. Avrupa Birliği IPA fonu finansmanı ile ihale edilen ve sözleşme bedeli 4.069.468,90 Euro olan işin sözleşmesi 6 Haziran 2012'de imzalanmıştı. Bu proje ile Erciyes Teknopark ve Yozgat İnovasyon Merkezi için yeni ofis ve operasyonel -iMÜİ alanlar inşa edildi. 


Bağlantı yolu dahil Kayseri Erciyes Teknopark Projesi 22 bin metrekare inşaat alanı içerisinde 3 bloktan oluşan 10 bin 260 metrekare kapalı alan inşaatını, Yozgat İnovasyon Merkezi Projesi ise 5 bin metrekare toplam inşaat alanı içerisinde 2 bin metrekare kapalı alan inşaatını içeriyor. Proje kapsamında bağlantı yolları ve peyzaj düzenleme çalışmaları da dahil olmak üzere tüm dış alan imalatları da yine Gintaş taahhüdü altında yapılıyor. 


Olay Bursa 


Geri Dön