18 / 04 / 2024

GNR Gayrimenkul ile 15 bin TL'ye arsa sahibi olun!

GNR Gayrimenkul ile 15 bin TL'ye arsa sahibi olun!

Parasını nasıl değerlendireceğine karar veremeyenler için müthiş fırsatlar sunan GNR Gayrimenkul ile 15 bin TL'ye arsa sahibi olun...



İnsanlar birikimlerini karlı alanlara yatırım yapmak suretiyle yüksek gelir elde etmek isterler. Bunun için farklı yatırım araçlarına yönelirler. Hemen hemen her yatırım aracının getirisi gelişen siyasi ve ekonomik faktörlere göre değişim gösterebilir. 


Bundan dolayıdır ki dövizde, altında, borsada ve diğer yatırım araçlarında inişler ve çıkışlar, sevinçler ve hayal kırıklıkları her an yaşanabilir. Ama değişmeyen bir gerçek vardır ki dünyada kaybettirmeyen tek yatırım aracı topraktır. 


GNR Gayrimenkul Group LTD. ŞTİ. parasını nasıl değerlendireceğine karar veremeyenler için müthiş fırsatlar sunuyor. Her dönemin en garantili ve gözde yatırım aracı olan toprağı sizinle buluşturuyor. 


15 bin TL'den başlayan arsalar

Yatırımlık tarla, imarlı ve ifrazlı arsaları yatırımcıyla buluşturan GNR Gayrimenkul ile 15 bin TL'den başlayan arsalara sahip olabilirsiniz. 


GNR Gayrimenkul aracılığıyla Çatalca ve Silivri bölgelerinde 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olmak için 0532 590 90 50 - 0535 648 84 64 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 


Tel: 0212 783 63 99


Geri Dön