26 / 04 / 2024

Gökhan Karahan: Tüm ofislerimiz girişimciler tarafından kuruldu!

Gökhan Karahan: Tüm ofislerimiz girişimciler tarafından kuruldu!

Yıl sonunda 250 franchise ofise ulaşmak istediklerini belirten RE/MAX Türkiye Operasyon ve Pazarlama Direktörü Gökhan Karahan, ofislerin tümünün girişimciler tarafından kurulu franchise olarak faaliyet gösterdiğini söyledi...



Gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmeti veren RE/MAX Türkiye, 240 gayrimenkul ofisinde yaklaşık 2 bin 250 danışman ile 17 yıldır çalışmalarını sürdürüyor. Yıl sonunda 250 franchise ofise ulaşmak istediklerini belirten RE/MAX Türkiye Operasyon ve Pazarlama Direktörü Gökhan Karahan, ofislerin tümünün girişimciler tarafından kurulu franchise olarak faaliyet gösterdiğini söyledi. Karahan, ayrıca Türkiye dışında Kuzey Kıbrıs'ın da firma sorumluğu altında olduğunu dile getirdi. 


Gayrimenkul danışmanları ve ofis sahiplerinin en güncel bilgiye ulaşmaları için eğitim, donanım ve yazılım yatırımları bulunduğunun altını çizen Gökhan Karahan, "Yaklaşık 20 farklı iç eğitim programı oluşturduk. Bu programları sürekli güncelleme ve geliştirme yönünde çaba sarf ediyoruz. Eğitmenlerimiz hem Türkiye'den hem de farklı ülkelerden gelerek uzmanlık düzeyindeki bilgileri *RE/MAX Türkiye eğitimlerinde paylaşıyorlar" diye konuştu. Gayrimenkul konusunda yeni bir programın hazırlığını yaptıklarını ileten Karahan, "Ayrıca ofislerimizin daha verimli yönetilmesine katkıda bulunacak yeni bir ofis yönetim programının yazılımını gerçekleştirdik. Bazı yatırımlarımız RE/MAX'in global projelerine paralel ilerliyor. Türkiye'deki satılık veya kiralık gayrimenkullere dünyanın her yerinden 36 değişik dilde erişim olanağı sağlayan global. remax.com sitesinde Türkiye'deki RE/ MAX'lilerin de portföyleri yayınlanmaya başlandı" dedi. Bunlarla birlikte Kartal'da yeni genel müdürlüğün inşaatmm devam ettiğinin bilgisini veren Karahan, 2015 yılında yeni yerlerine taşınmayı planladıklarını ifade etti. 


Adaylar yoğun bir eğitim döneminden geçiyor Franchising sisteminin, başarı odaklı bireysel girişimcilerin yüksek performans göstermesine olanak sağladığını beliıten Gökhan Karahan, sektörün gelişmesi için en uygun sistem olduğunu savundu. RE/ MAX ofisi açmak isteyen girişimcinin, firmaya başvurarak talepte bulunduklarını bildiren Karahan, şöyle devam etti: "Form üzerinden yaptığımız değerlendirme olumlu sonuçlanırsa, franchise adayımızla görüşmeler yapıyoruz. Franchise verme aşamasında yararlandığımız bir başka uygulama ise profil testi uygulamasıdır. Adayımızın kişilik özelliklerini ve kendi işini kurmaya yatkınlığını bir kez de bu lisanslı test uygulaması sayesinde onaylıyoruz." Girişimciler için sonrasında yoğun bir eğitim döneminin başladığının bilgisini veren Karahan, verdikleri stajlarla ofislerdeki pratik uygulamaları da yakından görme fırsatı tanıdıklarını kaydetti. 


Bu yıl gayrimenkul sektörünün canlılığını sürdürdüğünü ifade eden Gökhan Karahan, "Ekonominin durgunlaştığı dönemlerde bile Türkiye'deki tapu işlem sayısının pek düşmediğini görüyoruz. Bunun başlıca sebebi, gayrimenkulün yatırım aracı olarak ülkemizdeki güvenilirliği. 2014 yerel seçimlerinin hemen ardından gayrimenkul işlemlerinin çoğaldığına ve tekrar canlı bir piyasaya geçildiğine tanık olduk" şeklinde konuştu.


Dünya 


Geri Dön