25 / 04 / 2024

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.



Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturmak için harekete geçti.

Boş ve atıl halde olan alan için kollarını sıvayan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 100 bin metrekare alanda hayata geçirecekleri projenin ayrıntılarını anlattı.

Gölbaşı Belediyesi nden Seğmenler Mahallesi ne yeni bisiklet yolu!

Proje ile Gölbaşı’nın yeni bir rekreasyon alanına kavuşacağını dile getiren Başkan Ramazan Şimşek, “Ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları ile Gölbaşılı vatandaşlarımızın hizmetine yeni bir alan sunacağız. Aynı zamanda bu bölgemize yapacağımız yeni yol ile mahallemizi bağlayacağız. Çok güzel yeşil bir alan oluşturuyoruz. Gölbaşımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu. 

Gölbaşı Belediyesi nden Seğmenler Mahallesi ne yeni bisiklet yolu!

Seğmenler Mahallesi sakinlerine de seslenen Başkan Şimşek, “Bu mahallemizde oturan vatandaşlarımıza da bir çağrıda bulunmak istiyorum. Her biri vatandaşımız çam dikerse doğaya elimiz dokunmuş olacak” açıklamasında bulundu.

Gölbaşı Belediyesi'nden bisiklet yolu müjdesi!


Geri Dön