29 / 03 / 2024

Gölcük Asar Deresi'ne yol yapılacak!

Gölcük Asar Deresi'ne yol yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi, ihale kapsamında 4 kilometrelik yol, istinat duvarı, 2 adet köprü ve dere ıslahı yapılacak.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Gölcük Asar Deresi yol yapım ihalesi gerçekleştirildi, ihale kapsamında 4 kilometrelik yol, istinat duvarı, 2 adet köprü ve dere ıslahı yapılacak. Proje kapsamında Asar Deresi üzerinde D-1 30 Karayolu'nun kuzeyinde ve güneyinde 2 adet dere üzerinde araç köprüsü tasarlandı. D-1 30 Karayolu'na kadar yapılan dere ıslah duvarlarının körfeze kadar uzatılması planlandı. 


SONUÇ AÇIKLANACAK 

Meclis salonunda gerçekleştirilen ihaleye 4 firma teklif verdi. En yüksek teklifi Yapı Proje Merkezi 28 milyon 61 0 bin TL ile verirken, en düşük teklifi ise 24 milyon 912 bin TL ile Orhan Günerigök+Gelişim Mühendislik+Teryap Makine verdi. Yine ihaleye katılan Mezre Turizm 26 milyon 825 bin TL, Adabağ Yapı ise 28 milyon 448 bin TL teklif verdi. İhalenin sonucu 1 5 gün içerisinde kamuoyuna açıklanacak. 


Bizim Kocaeli


Geri Dön