23 / 04 / 2024

Gordion AVM, 1'inci yılını 17-19 Eylül tarihlerinde kutladı!

Gordion AVM, 1'inci yılını 17-19 Eylül tarihlerinde kutladı!

Gordion Alışveriş Merkezi, 1’inci yılını 17 – 18 – 19 Eylül 2010 tarihlerinde 3 gün 3 gece birbirinden sürprizli toplam yaklaşık 150.000 TL değerinde hediyelerle kutladı



İlk kez 2009 yılında kapılarını Ankaralılara açan Gordion Alışveriş Merkezi, 1’inci yılını 17 – 18 – 19 Eylül 2010 tarihlerinde 3 gün 3 gece birbirinden sürprizli toplam yaklaşık 150.000 TL değerinde hediyelerle kutladı. Yıldönümü kapsamında Ankara’ya ilk kez bir etkinlik için gelen ünlü DJ Geveze ile Ankaralılar 18 – 19 Eylül 2010 tarihlerinde bir araya gelerek DJ Geveze’nin düzenlediği Kutu Kutu Yarışması ile birbirinden güzel hediyeleri anında kazanma fırsatı yakaladılar.

Kutu Kutu Yarışması ile birlikte toplam 252 adet hediye AVM ziyaretçilerinin oldu. I-pad’ler, I-phone’lar, plazma TV’ler ve çok sayıda küçük ev aletleri Ankaralılara hediye edildi. Gordion Alışveriş Merkezi’ni 17 – 18 – 19 Eylül tarihlerinde ziyaret edenler arasında sürpriz şekilde belirlenen toplam 1500 şanslı kişi, 45 TL’lik hediye çeklerini de yine anında kazandılar. Yine üç gün boyunca mağazalardan inanılmaz indirimler ziyaretçilere sunuldu.

Çocuklu aileleri de unutmayan Gordion Alışveriş Merkezi, üç gün boyunca 1’inci yaş pastası ile çocuklara özel yıldönümü kutlama etkinliği düzenledi, çocuklar dev pasta ile birlikte fotoğraf çektirdiler. Günün belirli saatlerinde ziyaretçilere özel mini doğum günü pastaları ikram edildi.

Gordion Alışveriş Merkezi’nin çevre sakinlerine özel olarak düzenlediği Komşularla Barbekü Partisi’nde, hem müzik hem de eğlenece dorukta yaşandı, Gordion AVM komşuları aynı zamanda go-kart yaparak keyifli bir gün geçirdiler.

Alışveriş merkezlerinde gerçekleştirilen pazarlama çalışmalarında en önemli olan unsurun kiracılara satış olarak geri dönüş olduğunu vurgulayan Gordion AVM Genel Müdürü Alp Atilla, düzenlenen yıldönümü etkinlikleri ile hem alışveriş merkezine giriş sayısını artırmayı hem de mağazaların satışlarına bunu yansıtmayı amaçladıklarını belirtti. Atilla sözlerine şöyle devam etti: “Gordion Alışveriş Merkezi 1 yaşına girdi. Geride bıraktığımız bir yılda yaklaşık 5 milyon misafirimizi ağırladık. Kaliteli, güvenli, güler yüzlü hizmeti sunmak için her geçen gün kendimizi yeniledik. Giriş rakamlarımıza baktığımızda doğru zamanda doğru çalışmalar yaptığımızı görüyoruz. Ankaralılara hizmet vermekten mutluyuz. Misafirlerimizin memnuniyeti için kampanyalarımıza, çalışmalarımıza önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz. Gordion Alışveriş Merkezi’nin gerçek sahipleri olan misafirlerimizle 1’inci yaşımızı büyük bir coşkuyla kutladık. Bu önemli günde bizimle mutluluğumuzu paylaşan tüm Ankaralılara teşekkür ediyoruz.”

Gordion AVM
Efsanevi Gordion Düğümü temasını ilk defa bir AVM’de işleyen, dünyaca ünlü mimarlık firması Chapman Taylor ve RedevConcepts’in yarattığı Gordion AVM aynı zamanda Türkiye’nin uluslararası yeşil bina standardı BREEAM (Bina Araştırması & Kuruluş & Çevresel Değerleme Metodu) sertifikasına sahip en büyük alışveriş merkezi olma özelliğiyle de öne çıkıyor. 150’yi aşkın mağazayı ve 13 salonlu Ankara’nın en büyük sinema kompleksini de içinde barındıran Gordion; özellikli marka karması ile de diğer AVM’lerden ayrışıyor.
 


Geri Dön