29 / 03 / 2024

Gordion AVM'de Cumhuriyet Yürüyüşü yapıldı!

Gordion AVM'de Cumhuriyet Yürüyüşü yapıldı!

Cumhuriyetin 87. yıldönümü kutlamalarına sahne olan Gordion AVM, 29 Ekim"de œCumhuriyet Yürüyüşü düzenleyen Ankara"daki tek alışveriş merkezi oldu



İlk olarak ziyaretçilerine kapılarını açtığı Eylül 2009"dan bu yana ev sahipliği yaptığı etkinliklerle Ankaralıların günlük yaşamlarını daha eğlenceli hale dönüştüren Gordion Alışveriş Merkezi, (Gordion AVM) Cumhuriyetin 87. yıldönümü nedeniyle 29 Ekim 2010 alışveriş merkezi içinde Cumhuriyet Yürüyüşü düzenledi. Yoğun ziyaretçi katılımının olduğu etkinlikte, duygulu ve bol gözyaşlı anlar yaşandı. Marşlarla beraber ziyataretçiler alkışlarıyla törene destek verdiler.

Bütün yurtta olduğu gibi Gordion AVM"de de coşkulu etkinliklerle kutlanan Cumhuriyet Bayramı kutlama programına göre, 29 Ekim Perşembe günü saat 11.00'de bando takımının gösterisiyle başladı. Daha sonra saat 12.00"da ilki start alan Cumhuriyet Yürüyüşü, gün boyunca belli aralıklarla tekrarlandı. En son saat 18.30'da başlayan yürüyüş sonrasında, saat 20.00'da bando takımı gösterisiyle etkinlik tamamlandı.

Gordion AVM Genel Müdürü Alp Atilla, œCumhuriyetin coşkusunu doyasıya yaşamak olarak özetlediği Cumhuriyet Yürüyüşü ile ilgili olarak şunları söyledi: œ29 Ekim günü düzenlediğimiz Cumhuriyet Yürüyüşü ile amacımız, milletimizin makus talihinin yenildiği bu topraklarda, Cumhuriyetin sonsuza dek yaşayacağını tüm dünyaya göstermekti. İnsanlarımızı Atatürkçü düşünce etrafında kenetlenmeye çağırdık. Tüm Ankaralılara, çocuklarıyla birlikte Gordion AVM"de gerçekleşen yürüyüşümüze katıldıkları için teşekkür ediyoruz. dedi.


Geri Dön