28 / 03 / 2024

Gpmma İnşaat Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!


Gpmma İnşaat Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Anonim Şirketi Sherif İbrahim Abdou Desouky, Mustafa Mermer, M. Ibrahim M Alobodu, Uğur Öndin ve O. Mahmoud D. Mohamed Moustafa ortaklığından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 



Gpmma İnşaat Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Sherif İbrahim Abdou Desouky, Mustafa Mermer, M. Ibrahim M Alobodu, Uğur Öndin ve O. Mahmoud D. Mohamed Moustafa ortaklığından kuruldu. 

Gpmma İnşaat Mühendislik Mimarlık İthalat İhracat Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleyeçıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Geri Dön