29 / 03 / 2024

Gruppo Turizm'den yeni restoran zinciri!

Gruppo Turizm'den yeni restoran zinciri!

Türk mutfağının yerel lezzetleri birbiri ardına konforlu, şık ve standart bir kaliteyi yakalamış restoran zincirleri haline dönüşüyor. Gruppo Turizm İşletmeleri de yeni bir restoran zinciri ile karşımıza çıkıyor.



Sağlıklı ve modern pişirme teknikleri ile geleneksel tatları koruyarak markalaşan işletmelerin sayıları hızla artıyor. Türk mutfağının yerel lezzetleri birbiri ardına konforlu, şık ve standart bir kaliteyi yakalamış restoran zincirleri haline dönüşüyor. 


İşte, bu alana Ciğer 22 adıyla yeni bir marka daha giriş yaptı. Bize gelen bilgilere göre, Ciğer 22 aynı zamanda Kırkpınar Lokantaları'nın da sahibi olan Gruppo Turizm Işletmeleri'nin yeni markası olacak. Ciğer 22 yeni bir konsept olarak geliştirilmiş, şirket yetkililerinin projeyle ilgili son detaylar üzerinde çalıştıklarını duyduk. Yeni konsept önümüzdeki günlerde lanse edilecek. Bu arada hemen belirtelim, Gruppo Turizm'in büyüme planları sadece yeni marka yatırımıyla sınırlı değil, şirket şimdiye kadar sadece AVM'lerde Kırkpınar Lokantaları açıyordu. 


Ancak 2016'dan itibaren caddelerde de şubeler açmaya hazırlanıyor. Kırkpınar Lokantaları hali hazırda Ankara, İstanbul, Bursa ve İzmir'deki lokantalarında aylık ortalama 500 bin kişiyi ağırlıyor. 2015'te 60 milyon TL ciro elde eden şirketin 2016 hedefi ise 80 milyon TL. Mekanlarda Türk mutfağına ait 300 çeşit yemek her gün sürekli değişen bir menüyle, tek bir mutfakta pişirilip servis ediliyor. Dükkanlarda detaylı bir üretim bulunuyor. 


Para


Geri Dön