20 / 04 / 2024

Gül İnşaat'ın Loca İstanbul projesinde yaşam başladı!

Gül İnşaat'ın Loca İstanbul projesinde yaşam başladı!

Gül İnşaat   tarafından Bahçeşehir 'de 160 rezidans, 65 mağaza   ve 20 home   ofis olarak gerçekleştirilen Loca İstanbul 'da yaşam başladı. Akıllı ev konseptiyle gerçekleştirilen Loca İstanbul 'da rezidans kavramının tüm gerekli mevcut



Gül İnşaat   tarafından Bahçeşehir 'de 160 rezidans, 65 mağaza   ve 20 home   ofis olarak gerçekleştirilen Loca İstanbul 'da yaşam başladı. Akıllı ev konseptiyle gerçekleştirilen Locaİstanbul 'da rezidans kavramının gerektirdiği tüm hizmetlerin yer aldığını dile getiren Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, Ali Gül, Bahçeşehir gibi merkezi bir lokasyonda yükselen projenin gerek mimarisi, gerek kullanım tarzı ve gerekse sunduğu rezidans hizmetleri ile ayrıcalıklı bir konumda bulunduğunu söyledi.

Projede sadece 2 adet bulunan 300 metrekare net kullanım alanına sahip ve akıllı ev sistemiyle donatıl an konutlarda tek bir düğme ile perdeden aydınlatmaya kadar evin her alanına müdahale edilebil diğini belirten Gül, “İç dekorasyonunda kullanılan masadan, aydınlatma ünitelerine, orta sehpadan koltuklara kadar her bir ürün penthouse daireye özel olarak tasarlandı ” diye konuştu.

 


Geri Dön