25 / 04 / 2024

Gül Park Yaşam Esenyurt ne zaman teslim?

Gül Park Yaşam Esenyurt ne zaman teslim?

Firma: Gül Yapı

Proje: Gül Park Yaşam

Konutların satışlarına devam edilen Gül Park Yaşam Esenyurt ne zaman teslim sorusuna cevap olarak 2015 yılının Aralık ayı deniliyor. Banka kredisi kullanılan proje, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt ilçesinde inşa ediliyor...



Toplam 35 bin metrekare alan üzerinde yükselen Gül Park Yaşam Esenyurt ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredis kullanıyor.


Gül Yapı imzasıyla, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yaşama geçirilen  Gül Park Yaşam  Evleri'nde konut satışlarına devam ediliyor. 6 bloktan meydana gelen projede 2 etap yer alıyor.


Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Gül Park Yaşam Esenyurt ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılı içerisinde deniliyor.


Gül Park Yaşam Esenyurt ne zaman teslim?


Esenyurt Gül Park Yaşam projesinin sosyal donatı alanları arasında;  fitness center, sauna, açık-kapalı yüzme havuzu, buhar odası, basketbol ve voleybol sahaları, kids club, oyun odası, hamam ve otopark mevcut. 


564 adet konut ve 60 adet ticari birimden meydana gelen Gül Park Yaşam Esenyurt ne zaman teslim sorusuna Aralık 2015 yanıtı veriliyor. 


Gül Yapı Gülpark Yaşam telefon: 0212 852 04 04

Web adresi: http://gulparkyasam.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön