25 / 04 / 2024

Gül Yapı İş Mekan Bahçeşehir 'de minimum 600 bin liraya!

Gül Yapı İş Mekan Bahçeşehir 'de minimum 600 bin liraya!

Firma: Gül İnşaat

Proje: İş Mekan

İstanbul-Bahçeşehir'de hayata geçirilen İş Mekan projesinin dükkanlarında fiyatlar 600 bin liradan başlıyor. Projedeki bu dükkanlar 58 metrekare alana sahip...




 İş Mekan projesi  Gül İnşaat  tarafından 3 blok halinde İstanbul'un Bahçeşehir bölgesinde inşa edildi. 3 blok halinde yükselen  İş Mekan, ticari konsepte sahip olacak şekilde hayata geçirildi.


 Bahçeşehir  İş Mekan  'da 39 adet ticari ünite  ve 31 adet home ofis mevcut durumda. Toplamda 20 bin 204 metrekareye yayılan inşaat alanına sahip olan Bahçeşehir İş Mekan’da kalan son 25 adet ofisin satış süreci  174 bin liradan başlayan fiyatlarla devam ediyor.Projedeki home ofislerin büyüklüğü 58 metrekare ile 181 metrekare arasında değişiyor. 




 İş Mekan Bahçeşehir 'de ofislerle birlikte ticri birimler de yer alıyor. Projedeki bu birimlerin alanı 58 metrekareden başlıyor, 122 metrekareye kadar yükseliyor. Gül Yapı İş Mekan Bahçeşehir 'de yer alan dükkanlar 600 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Gül Yapı İş Mekan Bahçeşehir de minimum 600 bin liraya!


İş Mekan Bahçeşehir 'de ünite bedelinin yarısı peşin ödendikten sonra kalan diğer yarısı için banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. İş Mekan projesinde ofis hizmetleri, güvenlik ve otopark, toplantı salonları, asansör gibi olanaklar sunuluyor. Projenin teslimatlar hemen gerçekleştiriliyor.




Telefon: 0212 669 89 45 -75        

Web adersihttp:www.gulinsaat.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön