26 / 04 / 2024

Güleç Otelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Güleç Otelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Durmuş Güleç, Mustafa Güleç, Ali Orhan Güleç ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Fatih, Bindirbirek Mahallesi'nde kuruldu.



Güleç Otelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Durmuş Güleç, Mustafa Güleç, Ali Orhan Güleç ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Fatih, Bindirbirek Mahallesi'nde kuruldu. 


Güleç Otelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Turizme yönelik otel, motel, pansiyon,kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4. Turistik tesisler inşa etmek, bankalar ve kredi kuruluşlarından krediler almak, bu kredilerle ilgili ipotekler vermek. 5. Bilumum inşaat malzemelerinin satışını yapmak, bayiliğini almak, kendi alt bayiliklerini oluşturmak, her türlü malzemelerin işçiliklerini ve taşeronluklarını yapmak. 6. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 7. Konusu ile ilgili reklam, tanıtım, promosyon, halkla ilişkiler faaliyetlerinde bulunmak ve danışmanlık hizmetleri vermek.



Geri Dön