29 / 03 / 2024

12 ay ertelemeli konut kredisi başvurusu nasıl yapılır

12 ay ertelemeli konut kredisi başvurusu nasıl yapılır

3 kamu bankası Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank tarafından konut kredilerinde yapılan faiz indirimi sektörü canlandırdı. Peki 12 ay ertelemeli konut kredisi ödemeleri ne kadar? Başvurular nasıl yapılır?

Emlak Konut GYO Batıyakası'nda  yüzde 50 peşinat, 12 ay vade fırsatı! Teslimler 7 ay sonra!

Emlak Konut GYO ve Yıldızlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Batıyakası'nda yüzde 50 peşinat 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ford'tan dev kampanya! Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerinde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatı!

Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olmak isteyenler için dev kampanya başladı. Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Araba almak isteyenlere müjde! Skoda Kamiq'de 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası! Fırsatı kaçırmayın!

Araba almak isteyenlere Skoda otomobil markasından müjdeli haber geldi. Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Skoda, Kamiq modelinde 100 bin TL için 12 ay vade sıfır faiz kampanyası başlattı. Peki Skoda Kamiq fiyatı ne kadar? 26 Ocak 2024 fiyat listesi.

Renault Clio'da ocak ayına özel dev kampanya! 200 bin TL kredi 12 ay vade fırsatı başladı!

Renault, Clio otomobil markası için ocak ayına özel dev kampanya başlattı. Kampanyada, 200 bin TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranı ile araba almak isteyenlere büyük imkan sunuyor.

Tan Urla'da yüzde 10 peşinatla 12 ay faizsiz vade imkanı!

Tanyer Yapı imzası ile inşa edilen Tan Urla'da yüzde 10 peşinatla 12 ay faizsiz vade imkanı sunuluyor. Tan Urla projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Maksi İstanbul Teras Kale'de yüzde 50 peşinatla 12 ay vade!

Maksi İstanbul İnşaat tarafından hayata geçirilen Teras Kale projesi için yüzde 50 peşinat ödendiği zaman kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. Projenin teslimlerinin Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Opel'de 2024 kampanyası başladı! 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi!

Otomotiv devi Opel, 2024 yılının Ocak ayında da binek ve hafif ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlıyor. Söz konusu kampanya kapsamında 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sağlanıyor.

Ebruli Başakşehir'de 12 ay ödemesiz, yüzde 20 peşin, 36 ay vade avantajıyla!

Ebruli İnşaat imzası ve Başakşehir Belediyesi güvencesiyle inşa edilen Ebruli Başakşehir projesinde  bankasız kefilsiz,  yüzde 20 peşin, 12 ay ödemesiz, 36 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor. 

Nissan Juke'ta 150 bin TL'ye sıfır faiz 12 ay vade fırsatı başladı! İşte Nissan Juke Aralık 2023 fiyat listesi

Nissan Juke'ta ayın sın kampanyası başladı. Araba almak isteyenler için Nissan Juke'ta 150 bin TL'ye sıfır faiz 12 ay vade fırsatı devam ediyor. Peki Nissan Juke Aralık 2023 fiyatı ne kadar? İşte Nissan Juke Aralık 2023 fiyat listesi.

Silivri WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

WAW Holding tarafından Silivri’de yükselecek olan WAW Marina yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışta. WAW Marina nerede? WAW Marina'da hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de 12 ay ertelemeli ödeme fırsatı!

Ege Yapı'nın Kekliktepe projesinde  evinizi şimdi alın 2025'te ödemeye başlayın. Urla Kekliktepe projesinde 12 ay ertelemeli ödeme fırsatı devam ediyor. Peki Ege Yapı Urla Kekliktepe'de konut fiyatları ne kadar? İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe ile ilgili ayrıntılar...

Ankara AP Forest Villaları'nda yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı! Teslimler 3 ay sonra!

AP Forest Gate Villaları, Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Ankara AP Forest Villaları'nda yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Bakan Uraloğlu açıkladı: Üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği verilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği sağlanacağını duyurdu.

12 ay ertelemeli konut kredisi başvurusu nasıl yapılır Haberi

12 ay ertelemeli konut kredisi başvurusu nasıl yapılır

Kamu bankaları tarafından başlatılan konut kredisi kampanyası koronavirüs salgını sebebiyle durgunluk yaşanan konut sektörünü hareketlendirdi. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Türkiye tarihinin en düşük konut kredisi faiz kampanyası Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank gibi kamu bankaları tarafından başlatıldı.

Yapılan açıklamaya göre; 15 yıla kadar vadelerde birinci el/sıfır konutlar için aylık 0.64, ikinci el konutlar için aylık 0.74 faiz oranı uygulanacak. 

DESTEK PAKETİ AÇIKLANDI

3 kamu bankası Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank, normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması amacıyla vatandaşlara ve finansman ihtiyaçlarını uygun koşullarda sağlayabilmesi için yeni kredi destek paketlerini açıkladı.

Özellikle konut kredi paketi kapsamında sıfır konutlar için uygulanacak aylık yüzde 0,64 faiz oranı, bir dönüm noktası oldu. Mayıs 2013'te konut kredi faiz oranlarında görülen yüzde 0,69'un da altında olan, tarihin en...