28 / 03 / 2024

1stanbul son fırsat

1stanbul son fırsat

17 ile 19 katlı 11 bloktan meydana gelen 1stanbul Evleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Proje, 90 bin metrekare arsa alanına sahip...

Luxera Nevbahar Kayaşehir'de mart ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde mart ayına özel yüzde 25'e varan indirim kampanyası başladı. Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan projede son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade ile son fırsatlar! 

Mistral İzmir’de yaşama hazır daireler yüzde 50 peşin, 24, ve yüzde 35 peşin, 12 aya varan vade farksız taksitlendirme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim avantajıyla son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Tema İstanbul 2’de son konutlar! Vade farksız ödeme fırsatıyla hemen teslim!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Adi Ortaklığı’nda inşa edilen Tema İstanbul 2’de son konutların satış süreci devam ediyor. 2 bin 280 konut ve 70 villanın yer aldığı Tema İstanbul 2’de vade farksız ödeme fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor...

Blue Garden Samandıra'da yüzde 50 peşin 60 aya varan vade, oturuma hazır son fırsatlar! 

Blue Garden Samandıra projesinde yüzde 50 peşin ödemelerde 60 aya varan vade fırsatı ve oturuma hazır son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Milli Emlak’tan 2023'un son fırsatı! 813 TL taksitli satışlar başladı...

Milli Emlak yatırım yapmak isteyenler için hazineden arsa satışının son fırsatını açıkladı. Buna göre, o şehirlerde satışa sunulacak arsalar 5 yıl emlak vergisinden de muaf tutulacağı kaydedildi. İşte, Milli Emlak arsa satışı ve haberin detayları...

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

Dacia'dan şimdi sıfır araba alanlar ödemelerine Temmuz 2024'te başlıyor! Yılın son fırsatı! 

Aralık’ta Dacia alanlara, kredi taksiti ödemelerini 6 ay erteleme fırsatı sunuluyor. Peki Dacia Aralık 2023 fiyatları ne kadar? İşte Dacia 12 Aralık 2023 fiyat listesi... 

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Narlı Bahçe Evleri'nde son 30 daire! Yüzde 30 peşinat, 72 ay vade fırsatıyla!

Narlı Bahçe Evleri'nde teslimler başladı. Oturuma hazır olan projede yüzde 30 peşinat, 72 ay vade fırsatıyla son daireler satışta. Peki Narlı Bahçe Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Günkon Dalyan Villaları'nda son 3 fırsat villa!

Günkon İnşaat tarafından hayata geçirilen Günkon Dalyan Villaları'nda son 3 fırsat villanın satışı devam ediyor. Peki Günkon Dalyan Villaları ne kadar? İşte Günkon Dalyan Villaları ile ilgili detaylar...

Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat daireler!

Rubenis İnşaat tarafından Ataköy dokuzuncu etapta inşa edilen Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.  Peki Ataköy Prestij Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Ataköy Prestij Konakları ile ilgili detaylar..

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Suryapı tarafından, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Maltepe'de yükseliyor. Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı için satışlar devam ediyor. Peki Suryapı Yeşilmavi 1+1 konut fiyatı ne kadar?

1stanbul son fırsat Haberi

1stanbul son fırsat

Konutların; 58 metrekare ile 219 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu 1stanbul Konutları, İstanbul Avrupa yakası Ispartakule'de inşa ediliyor. 


1 stanbul Konutları'nda;  yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, fitness center gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 


İçerisinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu 1stanbul Residence, 1,118 adet daireden meydana geliyor. 


Doğu İnşaat Precast, Tuna GYO ve Üstünler Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen 1stanbul Ispartakule Konutları'nda dairelerin alanları 58 metrekare ile 219 metrekare arasında değişiyor. 


1stanbul Evleri son fırsat kapsamında satışlarına devam edilen son daireler için yüzde 10 peşinatla Emlak Konut GYO güvencesiyle 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


Telefon: 0212 405 09 40 – 47

Web adresi: