18 / 04 / 2024

2. Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi

2. Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi

İlki Adana’da gerçekleşen “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin yeni ev sahibi Antalya olacak. 13 Mayıs’ta Türkiye’nin kentsel dönüşümü, geleceğin akıllı şehirleri, yatırım fırsatları ve şirketlerin en yeni uygulamaları konuşulacak.

Bozkurt 2,5 yılda yeniden inşa edildi! TOKİ 5 bölgede 651 modern konut yaptı!

Ezine Çayı'nın taşmasının ardından can kayıpları ve büyük hasarın meydana geldiği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin izleri yaklaşık 2,5 senede büyük oranda silindi. Bölgede TOKİ aracılığıyla 651 modern konut inşa edildi.

Dilovası Modern Sanayi Sitesi 2. Etap'ta atölyeler satışta! 120 ay vade fırsatıyla! 

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nin 2. etabında yer alan atölyeler 120 ay vade ve banka kredili ya da 60 ay vade 0 faiz fırsatıyla satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatı 37 bin TL'den başlıyor...

Yıldız Park Modern Konutları'nda 2+1'ler 487 bin TL'ye!

Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı tarafından İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen Yıldız Park Modern Konutları'nda son daireler satışta. 1+1'lerin satıldığı projede 2+1 dairelerin fiyatları 487 bin TL'den başlıyor.

Silifke'ye 2 yeni park inşa edilecek!

Sosyal yaşam alanlarını zenginleştirmek adına mahallelerde park ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdüren Silifke Belediyesi, Gazi Mahallesi’ndeki Sayağzı Mahallesi girişine 2 modern park kazandıracak.

Kütahya Modern 2. Etap Konutları satışta!

Kütahya Belediyesi ve İzka İnşaat işbirliğiyle yapımı devam eden Kütahya Modern-2, Kütahya Modern-1'le yakalamış olduğu başarıyı aynı istikrarla devam ettiriyor.

2. Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13 Mayıs'ta!

İlki Adana’da gerçekleşen “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin yeni ev sahibi Antalya olacak. 13 Mayıs’ta Türkiye’nin kentsel dönüşümü, geleceğin akıllı şehirleri, yatırım fırsatları ve şirketlerin en yeni uygulamaları konuşulacak.

Mamak'ta 2 bin modern konutun inşaatı devam ediyor!

Başkent'in en büyük ilçelerinden biri olan Mamak kentsel dönüşüm, spor ve sosyal yatırımlarıyla büyük bir dönüşüm yaşıyor. Mamak Belediyesi 2 bin modern konutun inşaatına devam ediyor. 700 konut en kısa zamanda teslim edilecek.

Rize-Modern Küçük Sanayi Sitesi 2. etap 29 işyeri yapım işi ihalesi 18 Kasım'da!

Rize-Modern Küçük Sanayi Sitesine ait 2. etap 29 işyeri yapım işi ihalesi 18 Kasım 2014 tarihinde saat 10:00'da yapılacak. İhale şartlarına göre işyeri yapımı 31 Ekim 2015 yılına kadar tamamlanacak...

Yıldız Park Modern'de 307 bin TL'ye 2+1!

Yıldız Park Modern'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Yıldız Park Modern Evleri'nde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 307 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Altındağ'a 2 modern yüzme havuzu açıldı!

Altındağ'a 2 modern yüzme havuzu açıldı!. Altındağ Belediyesi tarafından Ali Ersoy, Güneşevler, Yunus Emre bölgesineyapılan 2 yüzme havuzu ve spor kompleksinin açılışı, görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Bursa Prestij Modern projesinde 2 ayda 700 daire satıldı!

Bak Yapı tarafından Bursa'da hayata geçirilen Prestij Modern projesi toplam 918 konuttan meydana geliyor. Bursa Prestij Modern'de 2 ayda toplam 700 adet konut satışı gerçekleşti

Modern Vadi Bahçeşehir satılık! 310 bin 640 TL'ye 124 metrekare 2+1!

Modern Vadi Bahçeşehir satılık daire tiplerinden 124 metrekare alana sahip olan 2 oda 1 salon konut tiplerinin fiyatları 310 bin 640 TL 'den başlangıç gösteriyor

Tuzla Modern satış fiyatları! 240 bin liraya 2+1 daire!

Tuzla Modern satış fiyatları 2+1 dairelerde 240 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 182 konutluk Tuzla Modern Evleri'nde daire teslimleri 2014 yılı Mayıs ayı içerisinde yapılıyor...

2. Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi Haberi

2. Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi

İlki Adana’da gerçekleşen “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin yeni ev sahibi Antalya olacak. 13 Mayıs’ta Türkiye’nin kentsel dönüşümü, geleceğin akıllı şehirleri, yatırım fırsatları ve şirketlerin en yeni uygulamaları bu zirvede konuşulacak.


“Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin yeni ev sahibi Antalya olacak. 13 Mayıs’ta Türkiye’nin kentsel dönüşümü, geleceğin akıllı şehirleri, yatırım fırsatları ve şirketlerin en yeni uygulamaları bu zirvede konuşulacak.


Dünya Gazetesi ile CNBC-E tarafından, Antalya Belediye Başkanlığı ve Emlak GYO’nun katkılarıyla, Rönesans Gayrimenkul’un ana sponsorluğunda organize edilen “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin yeni durağı Antalya oluyor. 13 Mayıs’ta başta Akdeniz Bölgesi olmak üzere tüm Türkiye’den kentsel dönüşümde rol oynayan iş dünyası, siyaset ve medyadan fikir önderlerinin katılacağı zirvede, 3 ayrı panel etrafında geleceğin akıllı şehirleri masaya...