25 / 04 / 2024

2. Yapı İnşaat Malzemeleri fuarı

2. Yapı İnşaat Malzemeleri fuarı

TURAB tarafından 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2. Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ile 1. Ev Tekstili, Dekorasyon, İç Mimarı, Mobilya Fuarı'nda 500 Arap işadamı 100 İzmirli firma ile görüşme imkanı bulacak.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Ehiller Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehiller Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Çatalcam tarafından kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Federal Cem Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Federal Cem Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Deniz Şahin tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Gpz Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gpz Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Gökkepez tarafından kuruldu.

G7 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

G7 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kıyak tarafından kuruldu.

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asl Global Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aslan tarafından kuruldu.

İkizler Cmg Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Cmg Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Gökkaya tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Tozun Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tozun Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Tozun tarafından kuruldu.

2. Yapı İnşaat Malzemeleri fuarı Haberi

2. Yapı İnşaat Malzemeleri fuarı


TURAB tarafından 26-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 2. Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ile 1. Ev Tekstili, Dekorasyon, İç Mimarı, Mobilya Fuarı'nda 500 Arap işadamı 100 İzmirli firma ile görüşme imkanı bulacak. Çeşme Sheraton Otel'de gerçekleştirilecek organizasyonda yapı-inşaat, ev tekstili, mimari ve mobilya sektöründen 100 firmaya yer verilirken fuara 500 Arap işadamı katından ziyaretçilere kapalı olacak. 

Etkinliğin açılışım Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yapacak. TURAB Başkanı Sabuhi Attar, "Düzenleyeceğimiz fuarla amacımız Türk-Arap işadamlarını bir araya getirmek ve samimi bir çalışma ortamı sağlamak. Bunun ötesinde özellikle KOBİ'lerimizin Arap ülkelerindeki ihracatlarını artırmalarına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Türkiye hayranlığı bu ülkelerde oldukça fazla. Bu ülkelerle birlikte proje üretmek Ar-Ge çalışmaları yapmak ve katma değer yaratacak ürünler oluşturmayı amaçlıyoruz. Tüm amacımız Türkiye'ye...