28 / 03 / 2024

2014 mipim GYODER

2014 mipim GYODER

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2014 Gayrimenkul Fuarında düzenlediği özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye'deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı.

GYODER, MIPIM 2014'de Türkiye'deki fırsatları yatırımcılarla paylaştı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2014 Gayrimenkul Fuarında düzenlediği özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye'deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı.

Haluk Sur: Yabancıların Türkiye'de daha fazla yatırım yapacağına inanıyorum!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur Türkiye'yi güvenli bir liman haline getirmenin, kentleri marka kentler haline çevirmenin ve yabancı yatırımcının ne beklediğini ne görmek istediğini bilip ona göre adım atmanın önemini vurguladı

GYODER, Mipim 2014’deki fırsatları yabancı yatırımcılarla paylaştı!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği, dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından Mipim 2014 Gayrimenkul Fuarı’nda düzenlediği özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye’deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı.

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

GYODER MIPIM 2022 basın toplantısı 9 Mart'ta!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden GYODER, MIPIM 2022 toplantısını 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

Investor's Guide Turkey'de GYODER üyelerine yüzde 20 indirim imkanı!

MIPIM için her yıl Gayrimenkul Türkiye tarafından hazırlanan "Investor's Guide Turkey", 2016'da ilk defa GYODER işbirliği ile hazırlanıyor. Investors Guide'da İşbirliği kapsamında GYODER üyelerine %20 indirim imkanının sunulacak.

Investor's Guide Turkey'de ilk defa GYODER işbirliği yapılacak!

MIPIM için her yıl Gayrimenkul Türkiye tarafından hazırlanan Investor's Guide Turkey, 2016'da ilk defa GYODER işbirliği ile hazırlanıyor.

GYODER'den MIPIM 2015 için İstanbul ve Marmara bölgesi raporu!

GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım ortaklığı Derneği) her yıl olduğu gibi bu yıl da dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2015 Gayrimenkul Fuarı’ndaki yerini aldı.

GYODER Eğitim Seminerleri devam ediyor!

GYODER Eğitim Seminerleri devam ediyor. 2014 yılı içerisinde 300’ün üzerinde sektör profesyonelinin katılım gösterdiği eğitim seminerleri de 2015 İlkbahar - Yaz döneminde de devam edecektir.

Emre Çamlıbel: Gayrimenkul sektöründe 2015, 2014'ten daha iyi geçecek!

Soyak Holding CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Emre Çamlıbel "Avrupa ve ABD ekonomilerinin toparlanması, petrol fiyatlarını düşmesi gibi sebeplerle 2015,2014'ten daha iyi geçecek" dedi.

Emre Çamlıbel: Gayrimenkulde 2015, 2014’ten daha iyi geçecek!

14. Gayrimenkul Zirvesi’nde Soyak Holding CEO’su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Emre Çamlıbel gayrimenkul sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çamlıbel '2015, 2014’ten daha iyi geçecek' dedi.

2014 GYODER Gayrimenkul Zirvesi 3 Aralık'ta!

GYODER Gayrimenkul Zirvesi' nin 14.'sü bu yıl' 1/100.000'den 1/1000'e Gayrimenkul Sektörü temasıyla 3 Aralık 2014 tarihinde Hilton Bomonti istanbul Hotel' de gerçekleştirilecek...

GYODER 14. Gayrimenkul Zirvesi ne zaman?

GYODER 14 . Gayrimenkul Zirvesi, zengin içeriği, sektörü yakından ilgilendiren konu başlıkları, çarpıcı konuklan ve sürprizleriyle 2014 yılını değerlendirirken, 2015 'in yeni rotasını çizmeye hazırlanıyor...

GYODER 14. Gayrimenkul Zirvesi 3 Aralık'ta!

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünün önemli platformu olan Gayrimenkul Zirvesi' nin 14.'cüsünü ''Gayrimenkulün Büyük Resmini Birlikte Çiziyoruz'' konsepti ile 3 Aralık 2014 Çarşamba günü gerçekleştiriyor.

Antalya, Eylül 2014’te konut fiyatlarının en çok yükseldiği il oldu!

Garanti’nin desteğiyle REIDIN.com ve GYODER işbirliğiyle hazırlanan Eylül 2014 emlak endeksleri raporu açıklandı. Buna göre Antalya, Eylül 2014’te konut fiyatlarının en çok yükseldiği il oldu...

GYODER 14. Gayrimenkul Zirvesi 4 Aralık'ta!

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünün önemli platformu olan Gayrimenkul Zirvesi' nin 14.'cüsünü ''Gayrimenkulün Büyük Resmini Birlikte Çiziyoruz'' konsepti ile 4 Aralık 2014 Perşembe günü gerçekleştiriyor.

2014 mipim GYODER Haberi

2014 mipim GYODER


Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), dünya gayrimenkul sektörünün en önemli buluşma noktalarından MIPIM 2014 Gayrimenkul Fuarı'nda düzenlediği özel oturumda yabancı yatırımcılarla Türkiye'deki iş ve yatırım fırsatlarını paylaştı. GYODER açıklamasına göre, GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur'un moderatörlüğünü yaptığı "Türkiye Gayrimenkul Piyasası Dinamikleri: Gelişmekte olan piyasalar içinde Türkiye'nin yeri" konulu panele Tishman Speyer Genel Müdürü Nate Shanok ve AECOM Gayrimenkul Geliştirme Direktörü Giles Scott panelist olarak katıldı. "Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER", Türkiye'yi ve gayrimenkul sektörünü uluslararası platformlarda da en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. GYODER, 11-14 Mart 2014 tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen ve yüzlerce sektör ürkiye'deki fırsatları anlattı profesyonelini buluşturan dünyanın en büyük ve prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM'de düzenlediği oturumla, yabancı yatırımcıya Türkiye'deki yatırım fırsatlarını...