28 / 03 / 2024

2016 Gölbahçe Evleri

2016 Gölbahçe Evleri

Sultanbeyli’de İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinin ardından Sur Yapı, Gölbahçe Evleri’nin yapımına başlayacak. Göl, gölet ve su parklarının hâkim olduğu projede adeta büyük bir şehir parkı oluşturuldu.

Gölbahçe Evleri'nde yüzde 1 peşinatla ev sahibi olmak için son gün 31 Mayıs!

Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk” sloganıyla lanse edilen kampanya 31 Mayıs’ta sona erecek. Konut almak isteyenlere toplam konut bedeli üzerinden yüzde 7 indirim sağlanıyor.

Gölbahçe Evleri yüzde 1 peşinat kampanyası ay sonunda bitiyor!

Gölbahçe Evleri'nde gerçekleştirilen %1 Peşinat, %100 Mutluluk kampanyası kapsamında konut almak isteyenlere toplam konut bedeli üzerinden yüzde 7 indirim sağlanıyor ve daireler için sadece yüzde 1 peşinat alınıyor.

Gölbahçe Evleri'nde 2+1'ler 587 bin TL'den başlıyor!

Gölbahçe Evleri projesi Sur Yapı tarafından İstanbul Sultanbeyli'de inşa ediliyor. 2+1 daire fiyatlarının 587 bin TL'den başladığı projede 60 ay vade imkanıyla ödemeler yapılıyor.

Gölbahçe Evleri'nde yüzde 35 peşinde 60 ay vade!

Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde lansman kapsamında yüzde 10 indirimin sunuluyor. Ayrıca %10 lansman indirimine ek olarak 60 ay vade farksız ödeme seçeneği bulunuyor.

Gölbahçe Evleri’nde yüzde 10 indirim var! 60 ay vade farkı yok!

Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde lansman kapsamında yüzde 10 indirimin sunuluyor. Ayrıca %10 lansman indirimine ek olarak 60 ay vade farksız ödeme seçeneği bulunuyor.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri’nde yüzde 10 indirim var! 60 ay vade farkı yok!

Sur Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Sur Yapı, 150 milyon TL’lik yatırımla Sultanbeyli’de yapımına başladığı Gölbahçe Evleri projesine özel kampanya fırsatı sunuyor.

Gölbahçe Evleri'nde vade farksız 3.600 TL taksitle 3+1!

Sur Yapı’nın Sultanbeyli’de hayata geçirdiği yeni projesi Gölbahçe Evleri, ev hayali kuranlara kolay ödeme seçenekleri sunuyor. Projede peşin ya da peşin + banka kredili ödemelerde fazladan yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri'nde 60 ay vade farksız ödemelerle!

6 konut bloğunun çevresini saran tek yönlü ring yolunda yürüyüş yapabilecek olan Gölbahçe Evleri sakinleri, aynı zamanda projeyi çevreleyen bisiklet yolunda doyasıya bisiklet de sürebilecek.

Gölbahçe Evleri'nde yüzde 10 + yüzde 10 tamamı peşin indirimi!

Sultanbeyli’de İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinin ardından Sur Yapı, Gölbahçe Evleri’nin yapımına başlayacak. Göl, gölet ve su parklarının hâkim olduğu projede adeta büyük bir şehir parkı oluşturuldu.

15 soruda Sultanbeyli Gölbahçe Evleri!

Gölbahçe Evleri'nde kaç daire mevcut? Nerede yükseliyor? Gölbahçe Evleri nasıl dizayn edildi? Daire alanları kaç metrekare? Yatırım bedeli ne kadar? İşte 15 soruda Sultanbeyli Gölbahçe Evleri...

Gölbahçe Evleri'nde 60 ay vade farksız ödeme fırsatı

6 konut bloğunun çevresini saran tek yönlü ring yolunda yürüyüş yapabilecek olan Gölbahçe Evleri sakinleri, aynı zamanda projeyi çevreleyen bisiklet yolunda doyasıya bisiklet de sürebilecek.

Saygın Trend Palmiye'de 1+1'ler 3 milyon 670 bin TL'ye! İzmir Gülbahçe'de yazlık fırsatı! 

İzmir Gülbahçe'de inşa edilen Saygın Trend Palmiye projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 670 bin TL'den başlıyor. İşte Saygın Trend Palmiye projesi ile ilgili detaylar...

Ankara Gölbahçe Konutları geliyor! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat Gölbahçe Konutları projesi karma proje olarak hayata geçirilecek. Projede 1.978 konutun 1.978 konut, 70 adet iş yeri ve 150 ofisin yanı sıra 1 adet otel de yer alacak.

Urla Gülbahçe arkeolojik sit alanı imar planı askıda!

İzmir Urla İlçesi, Gülbahçe Mahallesi, 1. ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı'na ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı...

Gölbahçe Sultanbeyli Projesi 2017 fiyat listesi!

Gölbahçe Evleri İstanbul Sultanbeyli'de yükseliyor. 21 bin metrekare alana sahip Gölbahçe projesinde fiyatlar 594 bin TL'den başlıyor...

Gölbahçe Konutları Gölbahçe fiyat bilgisi!

Gölbahçe Evleri toplam altı blokta toplam 227 daireden oluşuyor. Proje

Gölbahçe Evleri Suryapı satılık daire fiyatları!

Sur Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de hayata geçirilen Gölbahçe Evleri projesinde dairelerin 2018 yılının sonuna doğru teslim edilmesi planlanıyor. Proje

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Gölbahçe projesinde konut fiyatları minimum 594 bin TL'den başlıyor. Peki Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Sur Yapı Gölbahçe Evleri fiyat listesi!

Gölbahçe Evleri'nde fiyat listesi 594 bin TL'den başlıyor. Toplam 277 daireye yer verilen proje Sur Yapı tarafından inşa ediliyor...

Gölbahçe Sur Yapı Evleri satılık daire fiyatları!

Sur Yapı imzası taşıyan Gölbahçe projesi İstanbul Sultanbeyli'de inşa ediliyor. Projede konut fiyatları 594 bin TL'den başlıyor...

Gölbahçe Evleri Sur Yapı fiyat listesi!

Altı blokta 277 daireden meydana gelen Gölbahçe Evleri Eylül 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Gölbahçe Evleri Sur Yapı fiyat listesi 594 bin TL’den başlıyor.

Gölbahçe Sur Yapı proje fiyat listesi!

Gölbahçe Sur Yapı proje fiyat listesi 594 bin TL'den başlıyor. Gölbahçe Evleri'nde teslimler Eylül 2018'de yapılıyor...

Gölbahçe Sultanbeyli satılık ev fiyatları!

Gölbahçe Konutları İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de hayata geçirildi. Gölbahçe ev fiyatları minimum 594 bin TL'den başlıyor...

Gölbahçe Evleri Sultanbeyli 2017 fiyat listesi!

İstanbul Sultanbeyli'de yükselen Gölbahçe projesi 150 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirildi. Projede daire fiyatları 594 bin TL'den başlıyor...

2016 Gölbahçe Evleri Haberi

2016 Gölbahçe Evleri

Gölbahçe Evleri hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Sur Yapı'nın yepyeni projesi Gölbahçe Evleri'nde, 7.000 m2'lik adeta bir şehir parkı büyüklüğünde göl ve bahçeyi bir araya getirdik. Yemyeşil bahçesinde çocuklarınızın özgürce oynayabilecekleri, onların hayal gücünü geliştirecek oyun alanları tasarladık. Gelin, çocuklarınız mutlu bir çocukluk yasarken siz de ona bu fırsatı vermenin mutluluğunu yaşayın, bir yandan göl kenarında kahvenizi yudumlayın. Bu huzurun tadını ailenizle birlikte her gün çıkarın.


%1 Peşinat, %100 Mutluluk

Sur Yapı  Gölbahçe Evleri  projesinde gerçekleştirilen %1 Peşinat, %100 Mutluluk kampanyası kapsamında konut almak isteyenlere toplam konut bedeli üzerinden yüzde 7 indirim sağlanıyor ve daireler için sadece yüzde 1 peşinat alınıyor. Toplam tutarın yüzde 59’luk kısmı için 120 ay 0.69 kredi oranının sunulduğu kampanyada kalan tutarı ise dört yılda vade farksız...