25 / 04 / 2024

2016 kurşunlu başvuru

2016 kurşunlu başvuru

Peşinatın 9 bin 980 TL'den başlangıç gösterdiği projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuru dönemi başladı ve devam ediyor.

İŞKUR resmen duyurdu! 64 bin personel alınacak! En az ilkokul mezunu! Başvuru tarihi açıklandı! Hemen başvurun!

İŞKUR, 81 il için en az ilkokul mezunu toplamda 64 bin 363 personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru tarihi ve başvuru için gerekli şartlar belli oldu. Hemen başvurun. İşte detaylar...

İŞKUR duyurdu! Türkiye geneli hastane personel alımları başladı! Başvuru şartları belli oldu! Hemen bakın

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yeni ilanlar açıklanmaya başladı. Türkiye genelindeki hastaneler, personel açığını kapatmak için personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları belli oldu. İşte hastane personel alımı başvuru şartları...

İŞKUR resmen duyurdu! O belediye KPSS şartsız lise mezunu işçi alacak! Son başvuru tarihi bugün! Acele edin!

Nevşehir Belediyesi, İŞKUR üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda son başvuru tarihinin bugün olduğu ve başvuru yapmak isteyenlerin mesai saati bitime kadar işlemlerini tamamlaması gerektiği belirtildi.

İŞKUR duyurdu! TYP alımları bugün sona eriyor! Başvuru yapmak isteyenler hemen baksın! Son gün!

İŞKUR, TYP kapsamında deprem bölgesindeki bazı illere personel alımı yapılacağını duyurdu. Başvurular başlamış olup son tarih 2 Mayıs Salı günü. Başvuru yapmak isteyenler hemen bakın! Son gün!

İŞKUR 130 bin personel alımı başvuruları başladı! İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Kayıt olun, hemen başvurun!

İŞKUR tarafından Nisan 2023 kapsamında pek çok meslekten toplam 130 bin personel alımı gerçekleştiriliyor. Peki İŞKUR iş ilanlarına nasıl bakılır? İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? 

İŞKUR üç ilde çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 17 Nisan!

İŞKUR resmi internet sitesinde yer alan ilanlara göre üç ilde İşbaşı Eğitim Programı doğrultusunda açılan kurslara personel alımı gerçekleştirilecek. İlgili kadrolara başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar ve başvuru sürecine ilişkin tüm detaylar belli oldu.

İŞKUR üzerinden büro personeli alımı başladı! Tam 1343 kişi alım yapılacak, başvuru detayları neler?

İŞKUR son olarak büro personeli alımı yapacağını duyurdu. En az lise mezunu olması beklenen adaylardan toplamda 1343 kişi seçilecek. Başvuru şartlarını karşılayan adayların Türkiye içerisinde yer alan farklı illere görevlendirmeleri yapılacak.

İŞKUR hangi alanlara personel alacak? Başvuru şartları nedir?

İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlar bağlamında yeni bir ilan yayınlandı. İŞKUR, 18 55 yaş aralığında personel alımı yapacağını duyurdu. İş sahibi olmak isteyenler bu ilanın detaylarını araştırıyor. Peki İŞKUR hangi alanlara personel alacak? Başvuru şartları nedir? İşte detaylar...

İŞKUR EGM polisevi müdürlüğüne personel alacak! En az ilkokul mezunu olmanız yeterli! Son başvuru tarihi 30 Ocak!

EGM polisevi müdürlüğüne temizlik personeli alımı için İŞKUR üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı. İlana en az ilköğretim mezunu olanların başvuru yapabileceği ifade edildi.

İŞKUR TYP personel alımı yapılacak mı? 2023 TYP personel alım tarihi belli oldu mu? TYP başvuru ne zaman 2023?

İŞKUR TYP personel alımı vatandaşların gündeminde yer alıyor. İŞKUR TYP işçi ve personel alımı ilanları ve başvuru şartları araştırılıyor. İşte TYP personel alım detayları!

İŞKUR duyurdu! En az ilkokul mezunu 20 bin 353 beden işçisi ilanı yayımladı! Hemen başvurun! İşte başvuru ekranı

İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu 20 bin 353 beden işçisi ilanı yayımladı. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? İşte İŞKUR beden işçisi alımı ilanı detayları...

İŞKUR duyurdu! 23 bin kamu ve özel işçi alımı yapılacak! Başvurular ne zaman? Başvuru şartları neler?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile 23 bin kamu ve özel kurumlara işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ilanın ayrıntıları...

İŞKUR duyurdu! Bunu çoğu kişi bilmiyor! Başvuru yapmayan alamıyor! 4 bin 428 liraya kadar prim...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren işsizlik maaşı ile ilgili İŞKUR duyuruda bulundu. Bir çok kişinin haberi olmayan bu uygulamada başvuru yapmak gerekiyor. Ayrıntılar haberimizde...

2016 kurşunlu başvuru Haberi

2016 kurşunlu başvuru

Toplamda 438 adet daire satışa çıkarıldığı TOKİ Çankırı Kurşunlu Evleri projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Peşin ödemelerin 9 bin 980 TL'den başlangıç gösterdiği projede başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Projede fiyatlar 91 bin 725 TL ile 146 bin 708 TL arasında değişiyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 15 peşinde kalan tutarı 120 ay vadelendirilen; yüzde 12 peşin ödemede ise 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.


TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap başvuru dönemi başladı ve 30 Haziran 2016 Perşembe gününe kadar devam edecek. 


Satış duyurusu için