20 / 04 / 2024

2022 Şubat ayı kira artış oranları

2022 Şubat ayı kira artış oranları

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alan 2022 Şubat ayı kira artış oranları bugün itibariyle resmen belli oldu. İşte 2022 Şubat ayı kira artış oranları...

Konutta işler iyi gitmiyor! Satışlar 2022'nin Şubat ayına göre yüzde 18 azaldı!

Ekonomimcom köşe yazarı Alaattin Aktaş, bugünkü köşesinde konut sektörünü kaleme aldı. Konutta işler iyi gitmiyor! Satışlar 2022'nin Şubat ayına göre yüzde 18 azaldı!

Şubat ayının en hızlı Android telefonları belirlendi! Çok şaşıracaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

AnTuTu, şubat ayının en hızlı Android telefonlarını açıkladı! Listeyi görünce çok şaşıracaksınız! İşte Şubat ayının en hızlı 10 Android telefonun 2022 Mart fiyat listesi...

Dacia'dan 13 bin TL'lik indirim! İşte Dacia 2022 şubat ayı güncel fiyat listesi...

Dacia araba fiyatlarında şubat ayına özel büyük indirim uyguladı. Dacia modellerine ilişkin güncel fiyat listesi belli oldu. İşte Dacia şubat ayı güncel fiyat listesi...

2022 Şubat ayı kira artış oranları belli oldu! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat!

Milyonlarca ev sahibi ve kiracının merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alan 2022 Şubat ayı kira artış oranları bugün itibariyle resmen belli oldu. İşte 2022 Şubat ayı kira artış oranları...

Şubat ayı kısa çalışma ve işsizlik ödemeleri ne zaman yatırılacak?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, şubat ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerinin, 5 Mart'ta hesaplara yatırılacağını bildirdi.

Esnafa şubat ayı kira desteği ödemeleri başladı!

Pandemi nedeniyle sıkıntı zamanlardan geçen esnaf için şubat ayı gelir kaybı ve kira desteği ödemeleri başladı. 

Akiş GYO'dan kiracılarına Şubat ayına özel kira desteği!

Akiş GYO, Akbatı ve Akasya Alışveriş Merkezleri'ndeki kiracılarına Şubat ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlayacak.

2021 Şubat ayı kira artış oranları belli oldu!

Ev sahipleri ve kiracıların en çok arattığı konular arasında yer alan enflasyon oranları Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından bugün açıklandı, böylece 2021 Şubat ayı kira artış oranları da belli oldu.

Konut kredisi faizleri Şubat ayına nasıl başladı?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar en uygun konut kredisi faizi uygulayan bankaları araştırmaya devam ediyor. Peki, konut kredisi faiz oranları Şubat ayına nasıl başladı? İşte güncel durum...

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

ABD'de konut fiyatları Şubat ayında yüzde 4,2 arttı!

ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, Şubat ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 4,2 artış gösterdi.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Şubat ayında düştü!

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi, şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 1,5 düştü.

İnşaat ciro endeksi şubat ayında yüzde 1,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu, şubat ayına ilişkin ciro endekslerine bakıldığında, inşaat ciro endeksi şubat ayında yüzde 1,6 artış gösterdi.

2022 Şubat ayı kira artış oranları Haberi

2022 Şubat ayı kira artış oranları

Yeni aya girilmesiyle birlikte milyonlarca ev sahibi ve kiracı kira artış oranlarını araştırıyor. En çok merak edilen konular arasında yer alan Şubat 2022 kira artış oranları bugün saat 10:00'da Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından resmen açıklandı. Merakla beklenen yeni rakamlarla birlikte 2022 Şubat ayı kira artış oranları da belli olmuş oldu.

Ev sahibi ve kiracılar arasında imzalanan kira sözleşmeleri Şubat ayı içerisinde yenilenecek olan kiracılara senelik olarak belli bazı zamlar yapılıyor. Ev sahiplerinin kiracılara yılda sadece 1 kez yaptığı bu zam da Borçlar Kanunu kapsamında belirleniyor. 

2022 Şubat ayı kira artış oranları

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Ocak2022 enflasyon rakamlarını bugün saat 10:00'da resmen açıkladı. Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen rakamlarla birlikte 2022 Şubat...