27 / 04 / 2024

2B\'de yeri olan vatandaş

2B\'de yeri olan vatandaş

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin 2B'de yeri olan vatandaşların Ekim ayının sonuna kadar müracat etmeleri gerektiğini söyledi...

Temettüde verimli olan şirketler hisse performansında da coştu!

Borsa İstanbul’daki 500’den fazla firmaların 2023 senesi bilançoları açıklanıyor. Finansal tablolar açıklandıkça firmaların temettü (kâr payı) ödemeleri de konuşulmaya başlayacağı kaydedildi. Son 5 senede temettü verimi en fazla şirketlerin hisse performansları da oldukça dikkatleri üzerine çekti.

Halk GYO'nun Karaköy binası 1 yılda 178 milyon TL değerlendi!

Halk GYO İstanbul Karaköy binasının değerini açıkladı. 2022 yılında KDV dahil 236 milyon TL değeri olan bina 2023 yılında değeri 414 milyon TL oldu.

Trabzon Maçka'da 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla 36 gayrimenkul satılıyor: Arsa, arazi ve iş yeri alacaklar dikkat! 

Trabzon Maçka Belediye Başkanlığı, aralarında arsa, arazi ve iş yeri olan 36 adet gayrimenkulü 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Arzum Ar684 seramik tabanlı ütünün fiyatı resmen çakıldı! Fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Ütü, evlerin olmazda olmaz küçük ev aletlerinden olduğu gibi ayrıca, iş yerlerinde de sıklıkla kullanılan ürünlerden biridir. Giysilerin pürüzsüz görünmesinde son derece önemli bir yeri olan ütü konusunda büyük bir adım atan Arzum, Ar684 seramik tabanlı ütüyü cazip fiyatla satışa çıkardı.

3 büyüklere de sponsor olan dev çay üreticisi iflasın eşiğinde!

Küresel ekonomik krizin etkisi her sektörü derinden sarsıyor. Krizden nasibini son alan ise dev çay üreticisi Tirebolu 42 Çay oldu. Türkiye'nin önemli çay firmalarından olan firma konkordato istedi.

Hurdacılar gramını 1650 TL’den satıyor! İşte çöpe atılan servet değerinde olan o şey...

Hurdacıların gramını 1650 TL'ye sattığı şey gündem oldu. Kullanılmadığı için çöp değerinde olan o şey artık bir servet. Altın değerinde olan o eşyayı çöpe atan pişman oluyor. Bu eşya herkes tarafından merak edildi. Hurdacıların servet kazandığı o eşya açıklandı. İşte detaylar...

Akbank, Denizbank, Vakıf, Yapı Kredi’de hesabı olan vatandaşlar acil olarak baksın. Son dakika açıklaması geldi

Akbank, Denizbank, Vakıf, Yapı Kredi’de hesabı olan vatandaşlarla ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Son dakika açıklaması kısa bir süre önce geldi. İşte detaylar...

Ford Tourneo’nun Connect ve Custom modellerine gelen zam resmen dudakları uçuklattı!

Ford’tan yapılan açıklamaya göre Tourneo’nun Connect ve Custom modellerine dev zam geldi. Türkiye’de piyasasında hatırı sayılır bir yeri olan Ford, bu modellere gelen zammın temmuz ayı kapsamında yapıldığını açıkladı.

BMW’den flaş açıklama! 1 Serisi’ne 12 günde iki zam birden geldi! Önce 115 bin TL, şimdi de 150 bin 900 TL zam!

Türkiye pazarında sağlam bir yeri olan BMW’den yeni zam açıklaması geldi. BMW, temmuz ayına girer girmez 1 Serisi’ne yaptığı zammın ardından şimdi bir zam daha yaptı. Bu kapsamda, BMW 1 Serisi’ne 150 bin 900 TL tutarında ikinci zam geldi.

Kira artışına yeni sınır mı geldi? Kira artış oranı değişti mi? Kira artış düzenlemesi uzatılacak mı?

Kira artış sınırı bilindiği üzere yüzde 25’e sabitlenmişti. Temmuz 2023’de sonlanacak olan kira artış oranının uzatılıp uzatılmayacağı gündem konusu oldu. İşte detaylar!

5 bin TL'den fazla değeri olan oyunlara sadece 8 TL'ye sabip olabilirsiniz!

Birçok oyunu tek abonelikte sunan abonelik tabanlı bir hizmet olan EA Play, ilk ayda yüzde 80 indirim başlattı.

Sigortalı olan sosyal yardımı alır mı?

Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen sosyal yardım ödeneklerine dair vatandaşlar pek çok soru yöneltmektedir. Onlardan biri de “Sigortalı olan sosyal yardımı alır mı?” sorusudur.

Doların değerini artıracak adım geldi! Türkiye'de doları olan yaşayacak borcu olana kötü günler bekliyor

ABD Merkez Bankası (Fed) 3-4 Mayıs'ta gerçekleşecek toplantıda 50 baz puanlık faiz artışına hazırlanıyor. Karar sonrası küresel piyasada doların değer kazanması beklenirken ABD, enflasyonu yüzde 2 seviyesine çekmeyi planlıyor.

2B\'de yeri olan vatandaş Haberi

2B\'de yeri olan vatandaş

Sultanbeyli Belediyesi, 2B arazileriyle ilgili olarak vatandaşlara çağrıda bulundu. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, "İlçemizde asıl sorun hazine arazisi değil, hisseli parsellerle ilgili. 2B'de yeri olan vatandaşların Ekim ayının sonuna kadar müracaat etmeleri gerekiyor"...