19 / 04 / 2024

3. Havaalanına fuar alanı mı yapılacak

3. Havaalanına fuar alanı mı yapılacak

3. Havaalanı cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Otel zincirlerinin ardından uluslararası oyuncu olan Türk şirketi Asel Expo bölgeye fuar merkezi inşa etmeye hazırlanıyor. Merkez, TÜYAP’ın 3 katı olacak. 

Ünlü gazeteciye ev sahibinden kira darbesi! Kirayı 3 katına çıkarttı, yetmedi 6 ay sonra da evi boşalt dedi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in dün konut arzının arttığını ve özellikle büyükşehirlerde kira fiyatlarının düştüğünü açıklamasının ardından Ünlü gazeteci Ozan Öztürk ev sahibinin, kirasını 3 katına çıkarttığını söyledi. İşte ünlü gazetecinin o paylaşımı...

Kredi kartı kullanımlarında fren patladı: Bireysel kredi kartı borçlanmaları 3 katına çıktı!

Kredi kartı ve nakit avans kullanımına yeniden gelen faiz artırımları borçlandırmaları azaltması beklenirken, tam tersi oldu. Bireysel kredi kartı borçlanmaları 3 katına çıktı.

Araç sahiplerine kötü haber! Masraf resmen 3 katına çıktı!

Milyonlarca araç sahiplerine kötü haber geldi ve kasko fiyatlarının tam 3 katına çıktığı öğrenildi. Haberi alan araç sahipleri, araçlarına kasko yaptırmaya korkar hale geldi.

İstanbul'dan deprem göçü arttı: O bölgede emlak fiyatları 3 katına çıktı! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından risk yüksek olan İstanbul'dan deprem göçü arttı: O bölgede emlak fiyatları 3 katına çıktı! 

Hürriyet Emlak'ta kullanıcı sayısı 3 katına çıktı!

Faiz indirim kampanyasının açıklandığı haziran ayının ilk günlerinden itibaren 'satılık talebinde geçtiğimiz 5 yılın en yüksek seviyesini gördüklerini belirten Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, konut aramalardaki hareketliliğin kullanıcı sayılarının 3 katına çıkardığını söyledi.

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunu 3 aylığına 250 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi'ndeki 48.884 metrekare deponun 4.500 metrekare depolama alanı 3 aylığına 250 bin TL'ye kiraya verdi. 

Emlak Konut'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir'deki 3 arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut'un İstanbul'un Ataşehir, Kartal ve Başakşehir ilçelerinde bulunan toplam 3 adet arsasına 205.1 milyon TL'lik teklif geldi.

Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası inşa edilmesi de masaya yatırıldı.

Ezgi Mola Çeşme'de 3 aylığına ev tuttu!

Ezgi Mola ve erkek arkadaşı Mustafa Aksakallı Çeşme’de daha fazla vakit geçirmek için ev tuttu. Çift, iki katlı ev için 3 aylığına 15 bin TL ödeyecek.

Antalya Kaş'ın değeri 3. Havaalanı ile artacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Havaalanı ile Kaş’ın hem turizm değerinin artacağını söyledi.

Silivri Belediyesi sattığı arsaları 3 katına geri aldı!

Silivri Belediye Başkanı Işıklar göreve geldi, belediyeye ait 94 tarla, arsa statüsüyle satıldı. Şikayet olunca tarlalar 3 katına geri alındı...

3. Havalimanı'na 'İstanbul Havalimanı' tabelası takıldı!

3.Havalimanı'nın açılışına saatler kala, isminin ne olacağı da oldukça merak ediliyor. Yeni havalimanı girşine takılan tabelada 'İstanbul Havalimanı' yazdığı görüldü.

3. Havaalanı'nın adının Atatürk olması için imza kampanyası!

Atatürkçü Düşünce Derneği, 3. Havaalanı'nın adının "Atatürk" olması için bir imza kampanyası başlattı.

3. Havaalanına fuar alanı mı yapılacak Haberi

3. Havaalanına fuar alanı mı yapılacak


Üçüncü Havaalanı, temelinin atılmasıyla birlikte şimdiden cazibe merkezi olmaya başladı. Dev otel zincirlerinin arsa arayışına girmesinin ardından kongre ve fuar alanı yatırımları da ortaya çıkmaya başladı. Fuarcılık alanında uluslararası bir oyuncu olan Asel Expo, 3. havalanında fuar alanı yapımına talip oldu. Asel Expo Uluslararası Fuar Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Ete, 1 milyon metrekarelik bir alanda, 200 bin metrekare kapalı alan yatırımı düşündüklerini belirterek “Dünyanın en özel fuar alanı olacak. 200 milyon dolarlık bir maliyeti olması bekleniyor. TÜYAP’ın 3 katı büyüklükte olacak. Yatırımın 2-3 yıl sürmesi planlanıyor” dedi. Fuar alanı işine tek başlarına girmeyi düşündüklerini belirten Ete “Türkiye olarak çeşitli ülkelere tanıdığımız vize kolaylığı ve İstanbul’un kavşak noktası olması gibi unsurlar 3. havaalanındaki fuar alanını dünya lideri yapabilir” dedi.


Şirket...