18 / 04 / 2024

3. havalimanı kaç etap olacak

3. havalimanı kaç etap olacak

3. havalimanı ihalesi dün sonuçlandı, projenin 4 etap halinde yükselmesi planlanıyor

Antalya 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi!

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

3. havalimanı kaç etapta tamamlanacak?

Tamamlandığında 200 milyon yolcu kapasitesine ve dünyanın en büyük havalimanına olma özelliğine sahip olacak 3. havalimanı projesi hızla ilerleiyor. Peki 3. havalimanı kaç etapta tamamlanacak?

3. havalimanı metro hattının detayları belli oldu!

İstanbul'da Gayrettepe - 3. havalimanı - Halkalı arasındaki yeni metro hattı için ilk adım atıldı. Metro hattı Şişli, Kağıthane, Eyüp, Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'den geçecek.

Mehmet Cengiz: 3. Havalimanı'na öncelik veriyoruz!

Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz,Akkuyu Nükleer Santrali iddialarına açıklık getirerek, “İlgiliyiz ama başka işlerimiz de var. Önceliğimiz 3. havalimanı. Daha onu bitirmeliyiz” açıklamasında bulundu.

İlker Aycı: 3.Havalimanı ile başka bir yere sıçrayacağız!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı, “THY olarak 3.Havalimanı’na sorumluluğumuzu en iyi şekilde taşıyacağız.

3. havalimanı Kaş-Demre arasına yapılacak!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Antalya'nın batısına yapılacak yeni havalimanı için Kaş-Demre arasında bir yer belirlendiğini söyledi.

Lütfi Elvan'dan 3. havalimanı açıklaması!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, 3. havalimanı ile ilgili 'bataklık' eleştirilerine Ordu - Giresun Havalimanı örneğiyle yanıt verdi. Elvan, ''Bıraksınlar bu kafayı. Biz denizin üzerine havalimanı yapıyoruz dedi.

3. Havalimanı projesinde yer alan tarihe geçer!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi

3.havalimanı projesi tarihe geçecek!

3. Havalimanı'nın ilk fazının bataklık olmayan kısımda inşa edileceğini söyleyen CMLKK ortaklığının CEO'su Yusuf Akçayoğlu, "Tarihe geçecek bu projede kim yer alacaksa o da tarihe geçer" dedi..

3.havalimanı metro ihalesi 16 Ocak'ta!

3. Havalimanı'na yapılacak 70 kilometrelik metro ve 3. köprüden geçerek gelecek hızlı tren; Marmaray metrobüs ve mevcut metro hattına entegre olacak..

DHMİ'den 3. havalimanı açıklaması!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünden, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanına ilişkin, 'Dört milyarı bataklık yutacak' şeklindeki iddiaların, tamamen gerçek dışı ve hayal mahsulü olduğu bildirildi.

3. Havalimanı 150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da yapımı süren 3. havalimanı inşaat alanını ziyaretinde, “Havacılık sektöründe üçüncü havalimanımız dünyanın merkezi olacak” dedi.

Lütfi Elvan: 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da 3. havalimanını bölgedeki bataklığı ıslah ederek inşa ettiklerini belirtti, " 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak " dedi.

3. havalimanı kaç etap olacak Haberi

3. havalimanı kaç etap olacak

İhalesi dün sonuçlanan 3. havalimanının inşaatına bu yıl içinde başlanacak. 4 etap halinde yükselecek olan 3. havalimanının ilk etabında 2 bin 300 metre ara mesafesi bulunan 2 adet paralel pist, apron, teknik blok ve kule olacak. 2. etabında 20 milyon yolcu kapasiteli uydu terminal, 3. etabında 30 milyon ek yolcu kapasiteli terminal binası, 4. etabında ise 30 milyon yolcu kapasiteli uydu terminali...