25 / 04 / 2024

3. havalimanının inşaatına ne zaman başlanacak

3. havalimanının inşaatına ne zaman başlanacak

Nihat Özdemir, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanı konusunda Binali Yıldırım ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü'nün çok acele ettiklerini belirterek, "Tahmin ediyorum en geç 1 yıl içinde kazmayı vurmayı hedefliyoruz" dedi

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

O ildeki çimento fabrikasının inşaatına vatandaşlardan 'dur' emri sonuç verdi! İnşaat mühürlendi!

Muğla Deştin’deki tamamı orman ve tarım arazilerinden oluşan 7 bin 751 dönümlük alanda yapımı devam çimento fabrikasına karşı vatandaşların çabaları karşılık buldu ve inşaat mühürlendi.

Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor. İşte ayrıntılar...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Türkiye’nin ilk 3D binasının inşaatı başladı!

İBB iştirak şirketi İSTON, Türkiye'nin ilk 3D binasının inşaatına başladı. Binanın inşaatı tamamen yerli malzemelerle yapılacak. 

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği binasının inşaatı 3 yıldır tamamlanamadı!

Giresun Bulancak'ta, yaklaşık 3 yıl önce inşaatı başlayan Diş Hekimliği Fakültesi binası çöplüğe döndü. Yarım kalan 5 katlı binanın maliyeti belli değilken, İYİ Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Bayrak, konuya tepki gösterdi.

Ant Yapı, Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı!

Yurtiçinde ve yurtdışında önemli projeler hayata geçiren Ant Yapı, Rusya'nın üçüncü büyük kenti Novosibirsk'teki uluslararası Tolmaçevo Havaalanı'nın inşaatına başladı.

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

Yeni Ercan Havaalanı'nın inşaatına 'koronavirüs' engeli!

Dört yıl önce yapımına başlanan Yeni Ercan Havaalanı inşaatını bu kez de salgın durdurdu. Şantiyede, 5 pozitif vaka incelenince çalışmalar durduruldu.

TOKİ Konya Karapınar 3. Etap'ın inşaatı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Konya'nın Karapınar ilçesinde, 3. etapta hayata geçirilecek olan 317 konutun inşaatı başladı.

Bernabeu Stadı’nın inşaatına koronavirüs engeli!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle olağanüstü halin devam ettiği İspanya'da, Bernabeu Stadı’nın inşaatı durdu.

Cumhurbaşkanlığı Saraylarının inşaatına 610 milyon TL harcandı!

Meral Akşener, partisinin TBMM Grubu'nda yaptığı konuşmada gündemdeki konuları değerlendirdi. Akşener, Cumhurbaşkanlığı Saraylarının inşaat, bakım ve onarımı için 610 milyon TL daha harcanacağını dile getirdi...

3. havalimanının inşaatına ne zaman başlanacak Haberi

3. havalimanının inşaatına ne zaman başlanacak

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, İstanbul'a yapılacak üçüncü havalimanı ihalesinde en yüksek teklifi veren Limak/Cengiz/Kolin/Ma-pa/Kalyon/ Ortak Girişim Grubu adına yaptığı konuşmada, ihalenin, şeffaf, açık ve hiçbir noktada kötü bir düşünceye meydan vermeden sonuçlandırıldığını dile getirdi. 

     İhaleye 4 teklif zarfı sunulduğunu anımsatan Özdemir, şunları kaydetti: 

     "Cengiz/Kolin/Ma-pa/Kalyon/Limak'ın meydana getirdiği ortak girişim grubu, rekor sayılabilecek bir kira ile ihaleyi kazanmış bulunmaktayız. Türkiyemiz büyüyor, İstanbul çok daha büyüyor. Hepinizin bildiği gibi İstanbul'da şu anda iki tane havalimanı olmasına rağmen istiap hadleri son noktaya kadar gelmiş durumdadır. İnşallah 2018'in sonlarına doğru bu yeni İstanbulumuz'un üçüncü havalimanını da bitirerek hizmete açacağız. Büyük bir proje, zor bir proje ama bizler 5 ortak, Türkiye'nin çok önemli büyük projelerini kısa zamanda ve başarı ile...