26 / 04 / 2024

360 Kurtköy ne zaman teslim edilecek

360 Kurtköy ne zaman teslim edilecek

360 Kurtköy’de ‘erken teslim’ rüzgarı esmeye başladı. Önümüzdeki yılın Ağustos ayında teslim edilmesi gerekirken bu yıl Eylül ayında sahipleriyle buluşacak konutlar için peşinat ve taksitler oturmaya başlanınca ödenecek.

360 Kurtköy ödeme koşulları!

360 Kurtköy ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Atlantis AVM'ye 3 kilometre uzaklıkta olan proje 320 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Hanesel Yapı 360 Kurtköy ulaşım!

Hanesel Yapı 360 Kurtköy ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Pendik Çamlık bölgesinde yer alıyor. Projede konutlar 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

360 Kurtköy fiyatlar!

360 Kurtköy fiyatlar dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Yarın lansmanı yapılacak olan projede 51 bin 156 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

360 Kurtköy görselleri!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen 360 Kurtköy'de daire fiyatları 325 bin TL'den başlıyor. Proje 26 blok halinde yükseliyor. İşte 360 Kurtköy görselleri...

360 Suites Kurtköy teslimleri Aralık 2023'te!

360 Suites projesinde satışlar devam ediyor. Peki, 360 Suites Kurtköy konut projesi fiyatları ne kadar? 

Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar?

Ulusoy İnşaat tarafından inşa edilen Villa Pino Kurtköy projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Villa Pino Kurtköy nerede? Villa Pino Kurtköy konut fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

360 Kurtköy'de yüzde 40'a varan indirim fırsatı!

Satış sürecinin devam ettiği 360 Kurtköy projesinde yüzde 40'a varan indirim fırsatı sunuluyor.

360 Kurtköy güncel fiyat listesi!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzası ile inşa edilen 360 Kurtköy projesinde daire fiyatları peşinde 429 bin 650 liradan başlıyor...

360 Kurtköy'de 84 ay 0 faiz kampanyası!

Yaşamın başladığı 360 Kurtköy projesinde 84 ay 0 faiz ile ödemeler yapılıyor. Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla yükselen projede satışlar devam ediyor.

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen projede lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlanıyor. Peki Optimum Meydan Kurtköy ne zaman teslim edilecek?

360 Office Kurtköy geliyor! Yeni proje!

Demirbaş Yapı - Hanesel Yapı İstanbul Kurtköy'de yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 360 Office projesinde detaylar henüz netleşmedi. 

Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

İstanbul Kurtköy'de hayata geçirilen Kurtköy Paragon projesi 132 daireden meydana geliyor. Peki Kurtköy Paragon ne zaman teslim?

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy projesi 112 daire ve 13 ticari alandan meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde inşa edilen proje Ekizler İnşaat imzasını taşıyor. Peki Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Toplam 722 daireden meydana gelen Lokum Evler Kurtköy projesi DKY İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Lokum Evler Kurtköy daire fiyatları ne kadar?

Kurtköy 360'ta yaşam başlıyor!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı ortaklığında inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başlıyor. Firma 250 milyon değerinde bölgede 2 yeni projeye daha imza atacak. 

360 Kurtköy ne zaman teslim edilecek Haberi

360 Kurtköy ne zaman teslim edilecek

Kurtköy’ü tepeden 360 derece gören bir konumda inşa edilen 360 Kurtköy’de heyecanlı bir döneme girildi. Projede teslimler söz verilen tarihten 1 yıl öne alındı. Yüzde 60’ı satılan 360 Kurtköy’ün teslimlerine Eylül 2017’de başlanıyor.  


Şimdi al, oturmaya başlayınca öde

Konuyla ilgili konuşan Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, “Ülke olarak zor bir süreçten geçtik. Hemen hemen her sektör çeşitli krizler yaşadı. Birçok firma konut teslimlerini ertelemek durumunda kaldı. Demirbaş Yapı olarak Kurtköy bölgesini sahiplenerek yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 360 Kurtköy projemizi 1 yıl erken teslim etmeye hazırlanıyoruz. Normalde Ağustos 2018 olarak belirlediğimiz teslim tarihimizi bu yılın Eylül ayına çektik. Hazırladığımız kampanya kapsamında konutları sıfır peşinatla satmaya başladık. Ev sahipleri peşinat ve taksit ödemeye evlerine yerleşince başlayacak” dedi. Demirbaş, Eylül...