18 / 04 / 2024

3.Tüpgeçitin maliyeti

3.Tüpgeçitin maliyeti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

Kira ve konut fiyatlarındaki artış yüzde 14.3! Türkiye ekonomisindeki en önemli sorun ne? 

Türkiye ekonomisinde yaşanan hareketlilikler birçok kaleme zam olarak yansıyor. Peki Türkiye ekonomisindeki en önemli sorun ne? İşte Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu'nun konu ile ilgili o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Konut kredisi taksitleri uçtu: 3 milyon liralık konutun maliyeti 9,5 milyon liraya yaklaştı!

Yükselmeye devam eden konut fiyatları, artan faiz oranları ile birleşince konut kredilerinin aylık maliyetlerindeki artış da devam etti ve 3 milyon liralık konutun maliyeti 9,5 milyon liraya yaklaştı...

OECD açıkladı! Her 10 işsizin biri Türkiye'de bulunuyor...

Türkiye, 38 ülkenin yer aldığı OECD’de yüzde 9’luk işsizlik oranı ile Şili ile birlikte dördüncü sırayı paylaşıyor. OECD’deki 33.3 milyon işsizin, yüzde 9.3’ü Türkiye’de yer aldığı belirtildi.

Migros'ta yeni indirimler! Çamaşır kurutmalığı 139 TL’ye, Solo peçete 34,90 TL’ye, 3 tüplü ısıtıcı 699,90 TL’ye düştü!

Migros, yeni haftaya indirimlerle giriyor. Bu doğrultuda, çamaşır kurutmalığı 139 TL’ye, Solo peçete 34,90 TL’ye, 3 tüplü ısıtıcı 699,90 TL’ye düştü. İşte 27 Kasım 2023 Migros fiyat listesi...

Memur zammının bütçeye ilave maliyeti 177 milyar lira olacak!

Yaklaşık 3.7 milyon kamu görevlisinin aylık ve ücretlerinde yapılacak net 8.077 TL seyyanen artışın 2023 yılında merkezi yönetim bütçesine ilave maliyetinin 177 milyar TL olacağı belirtildi.

Prefabrik konut fiyatları ne kadar? 3+1 prefabrik evlerin maliyeti ne kadar oluyor?

Prefabrik ev yaptırmayı düşünen ancak mali durumu çok da iyi olmayan vatandaşlar, devletin bu konuda destek verip vermediğini merak ediyor. İşte “Prefabrik devlet desteği var mı, varsa ne kadar?” sorusunun detayları!

OnePlus Nord 3 teknik özellikler ve tasarımı

OnePlus Nord 3'ü söylentiler arasında görmeyeli uzun zaman oldu. Telefon geçen sene bekleniyordu ama gelmedi. Bunun yerine OnePlus , OnePlus Nord 2 için başka bir varyantı piyasaya sürmeye karar verdi. Bu yıl, görünüşe göre nihayet OnePlus Nord 3'ü tüm görkemiyle görüyoruz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

2 +1 prefabrik ev kaç para? 3+1 prefabrik ev kaç para? 15 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin fiyatlarına dair gündemde pek çok soru bulunmaktadır. İşte araştırdığınız 2+1 ve 3+1 prefabrik evlerin maliyeti!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Türkiye'ye maliyeti 126,3 milyar dolar olacak! Zararlar kalem kalem hesaplandı! 

CHP tarafından hazırlanan deprem raporuna göre, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin Türkiye’ye maliyeti 126,3 milyar dolara ulaşacak. Depremin zararları ve maliyetleri raporda kalem kalem hesaplandı. 

Kahramanmaraş depremlerinin Türkiye'ye maliyeti 50 milyar doları aşacak!

Türkiye depremin yaralarını sarmaya çalışırken, ekonomide hesaplanan 50 milyar dolarlık fatura, enflasyondan ihracata ve büyümeye kadar tüm hedeflerin de güncellenmesine neden olacak. İşte ayrıntılar...

Süt fiyatı önce üreticiyi sonra vatandaşı vurdu! Fiyatların önüne geçilemiyor

1 litre çiğ sütün maliyeti 2022'ye göre değişti ve yeni mailiyet hesap edildi. Ulusal Süt Konseyi, Ocak 2023 senesinde çiğ süt üretim giderini ilan etti.  Aralık ayı için 8.74 TL fiyat biçilen 1 litre sütün üretim maliyeti Ocak ayında 1 TL'ye civarına çıkarak 9.69 TL'ye çıktı.

Darphane'den '1 TL'nin maliyeti 3 TL oldu' iddiasına jet yanıt!

'1 TL'nin maliyeti 3 TL oldu' iddiası gündemde büyük yankı uyandırırken Darphane'den jet yanıt geldi.

3.Tüpgeçitin maliyeti Haberi

3.Tüpgeçitin maliyeti


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu.  Üçüncü köprüden sonra yapılması kararlaştırılan üçüncü tüp geçit, hem trafiği rahatlatacak hem de süreyi kısaltacak.



3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin tüm detayları


Üçüncü tüp geçit,  Marmaray  ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. Yeni tüp geçit ise hem tekerlekli araçların geçişine hem de demiryolu geçişine imkan verecek. Bu yönüyle dünyanın ilk örneklerinden olacak tüp geçitte, gidiş-geliş iki hat tekerlekli araçlar, bir hat da raylı sistem için ayrılacak.






3 Katlı Tüpgeçit ne kadara mal olacak?


3.Tüpgeçitin maliyetinin, belirlenecek...