19 / 04 / 2024

4. avrasya yapı forumu

4. avrasya yapı forumu

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 36. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 110.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak.

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı birçok ilde personel alacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde personel alınacak. Toplam 4 ilde yapılacak personel alımları için açık kadrolar, başvuru şartları ve son başvuru tarihleri açıklandı. İşte detaylar...

EYT'lilere müjde! 4 ödeme birden yapılacak

EYT'de flaş gelişme. Emeklilikte yaşa takılanlar için yapılan EYT düzenlemesi Resmi Gazete yayımlanarak yürürlüğe girdi. Mart ayı içerisinde 1,5 milyonu aşkın kişi başvuru yaptı. Bu kapsamda EYT'lilere 4 ödeme yapılacak. İşte tüm detaylar...

Türkiye genelinde 4 ayda yapı ruhsatı alan bina sayısı belli oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, ocak-şubat ve mart aylarını kapsayan yılın ilk çeyreğinde yapı ruhsatı verilen bina sayısı, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 22,5 azaldı. Yapı ruhsatı verilen yapılan yüzölçümündeki gerileme de yüzde 21,8 oldu.

İzmir depremine yönelik soruşturmada gözaltı sayısı 20'ye yükseldi!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında bilirkişiler tarafından hazırlanan raporda 22 kişi için gözaltı kararı çıkmıştı. 4 kentte yapılan operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.

İzmir depremine yönelik soruşturmada gözaltı sayısı 18'e yükseldi!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında bilirkişiler tarafından hazırlanan raporda 22 kişi için gözaltı kararı çıkmıştı. 4 kentte yapılan operasyonda 18 kişi gözaltına alındı.

Prizma Avrasya Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Avrasya Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cihan Yazıcı tarafından kuruldu.

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin, Eren Savaş, Fatih Çınar ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Uzatma metro projesiyle Bursa Şehir Hastanesi'ne ulaşım kolaylaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait "Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı Projesi" kapsamında yaklaşık 6 kilometre uzunluğundaki hatta 4 istasyon yapılacak.

Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı Projesi ile şehir hastanesine ulaşım kolaylaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca hayata geçirilecek Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından "Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı Projesi" kapsamında 4 istasyon yapılacak.

Beton yol tasarrufuyla her 4 yılda bir Avrasya Tüneli yapılır!

Beton yolların, petrolde yaşanan dışa bağımlılığı azaltıcı etki yaratacağı dile getiren TCMB CEO'su Ismail Bulut, asfalt yolların yıllık bakım masrafı yerine her 4 senede bir Avrasya Tüneli yatırım maliyeti kadar tasarruf yapmanın mümkün olduğunu belirtti.

Akes Avrasya Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Akes Avrasya Yapı Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kessab tarafından kuruldu. 

Adana-Mersin demiryolu hattı mecliste konu oldu!

CHP'li Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Adana-Mersin istasyonları arasındaki demiryolu hattının 3. ve 4. hat yapım projesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bazı meslekler için ustalık belgesi istenmeyecek!

3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanununun 4. maddesinde yapılan değişikliğe göre iş yeri açmak için gerekli bazı meslekler için ‘Ustalık Belgesi’ olması şartı kaldırıldı.

4. avrasya yapı forumu Haberi

4. avrasya yapı forumu


Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 36. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 110.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak. 24 - 28 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan fuar, en son yenilik ve teknolojileri barındıran ürün çeşitliliği, uluslararası etkinlikleri ve yarattığı iş fırsatları ile bu yıl da sektörün zirvesi olacak.


Dünya’nın lider fuarcılık firmaları ile gerçekleştirdiği işbirlikleri sonucunda etki alanını genişleten Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un İş Geliştirme Platformu kapsamında düzenlediği Konuk Ülke Projesi’nde bu yıl Azerbaycan Cumhuriyeti ağırlanıyor. Proje için fuar öncesinde ve sırasında düzenlenecek etkinliklerle Türk yapı malzemesi üreticisi için Azerbaycan’daki iş ve yatırım fırsatları gündeme taşınacak.


Yapı dünyasının bilgi merkezi olarak 45 yıldır hizmet veren Yapı-Endüstri...