20 / 04 / 2024

4. levent nef 09

4. levent nef 09

Nef 09 projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

4. Levent Nef 09'un havadan son videosu!

Nef 09 projesi 12 Nisan 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Nef Koruköy'de 60 ay vade 1.49 faiz fırsatı! Peşinde 4 milyon liradan başlayan fiyatlarla!

Türkiye'nin rekor kıran projesi Nef Koruköy 3. etapta 60 ay vade 1.49 faiz fırsatı ve peşin ödemelerde 4 milyon liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. İşte Nef Koruköy 3. etap ile ilgili ayrıntılar...

Mint Levent Olive'de hemen teslim 1+1'ler 4.5 milyon TL'ye!

Mint Levent Olive projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Mint Levet projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi 700 bin TL sermaye bedeli ile İSMET DEMİRCİ tarafından açıldı.

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arif Eralp tarafından kuruldu.

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

4 adımda Nef ev değiştirme kampanyası!

4 adımda Nef ev değiştirme kampanyası için Nef satış ofisiyle iletişime geçebilir detayları öğrenebilirsiniz. Nef'in projelerinde kampanyalı daire fiyatları 490 bin liradan başlıyor. 

Nef'in 4 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı!

Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek veren Nef 4 projesinde avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme koşulları sunuyor. Nef'in 4 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı ile ödemeler yapılabiliyor. 

Nef'in 4 projesinde yüzde 10 indirim imkanı!

Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek olan Nef 4 projesinde yüzde 10 indirim imkanı sağlıyor. Sınırlı sayıdaki daireler için  kampanyaya dahil olsn Nef konut alıcılarına avantajlar sunuyor.

Nef'in 4 projesinde 120 ay 0,98 faiz imkanı!

Nef, Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na 4 projesiyle katıldı. Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası dahilinde uygun ödeme koşulları ile konut sahibi olunabiliyor. 

Nef'in 4 projesinde yüzde 10 peşinat fırsatı!

Nef, Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na 4 projesiyle destek veriyor. Kampanya dahilinde uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olunabiliyor..

Nef, 4 projesi ile tarihi konut kampanyasında!

Nef, 4 projesi ile tarihi konut kampanyasında. Nef kampanya kapsamında 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 120 ay yüzde 0,98 faiz oranı ile kolay ödeme imkanı sunuyor...

Genyap Wen Levent satılık!

Genyap İnşaat tarafından inşa edilen Wen Levent projesi 4.Levent bölgesinde yükseliyor. Peki Genyap Wen Levent satılık daire fiyatları ne kadar? İşte o haber..

4. levent nef 09 Haberi

4. levent nef 09


Nef 09 Ofis'in havadan son videosu için...