29 / 03 / 2024

4. Uluslararası Karayolları

4. Uluslararası Karayolları

Congresium Fuar Merkezi'nde açılan 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’na katılım yoğundu. Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, “İnşaat sektörü, uzun yıllar Türkiye ekonomisinin büyümesini sırtlamış bir sektör” dedi...

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ve 1915 Çanakkale Köprüsü görücüye çıkıyor!

Türkiye’de ilgiyle beklenen 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı“ Mega Projeler Kahramanlarını Çağırıyor” mottosu ile yeniden ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak.

Fuzul GYO 2024'te gayrimenkul projelerinden 529.4 milyon TL uluslararası satış hasılatı hedefliyor! 

Fuzul GYO 2024'te Avrasya 2, Avrasya 3, Barbaros 48 ve diğer projelerinden 529 milyon 447 bin TL uluslararası satış hasılat tutarı elde etmeyi hedefliyor. 

Lüks konut satışları yüzde 2,4 düştü! Dubai zirvede!

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank'ın raporuna göre lüks konut satışları üçüncü çeyrekte geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 2,4 geriledi. Ancak Dubai'de satışlarda artış yaşandı. İşte o rakamlar...

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Karayolları, Düzce ve Ankara'daki 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor! 

Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü, Düzce ve Ankara illerinde yer alan 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor. Peki Düzce ve Ankara'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Karayolları bu ilde konut imarlı 4 arsa satılacak! 

Karayolları Genel Müdürlüğü Malatya Yeşilyurt'ta dört adet arsa satacak. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak açıklandı.

Karayolları, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 4 gayrimenkul satacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Karayolları başkentte imarlı arsa satacak! Taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karayolları, Ankara'da konut imarlı arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Karayolları İzmir Urla'da 4 arazi satacak! Yazlık bölgelerde arazi arayanlara büyük fırsat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü İzmir Urla Bademler'de yer alan dört adet araziyi satışa çıkardı.

Karayolları Ankara'da spor salonu satıyor! İhalesi 26 Aralık'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan spor salonunu satışa çıkardı. 

Karayolları Genel Müdürlüğü Ankara'da 127 bin metrekarelik arazi satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Etimesgut'ta yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte detaylar...

Karayolları Genel Müdürlüğü arsa satıyor! İmarlı arsa almak isteyenler dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Kırıkkale Merkez'de yer alan konut alanı-ticaret alanı ve park alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Mersin'den yola çıkan dev reaktör Adana'ya 4 günde ulaşacak

İspanya'nın Bilbao Limanı'ndan yüklenip Mersin Uluslararası Limanı'na indirilen, elyaf ve polyester ham maddesi üretiminde kullanılacak 30 metre uzunluğuna 8,5 metre yüksekliğine sahip reaktörün kara yoluyla 4 günde Adana'ya ulaştırılması planlanıyor.

4. Uluslararası Karayolları Haberi

4. Uluslararası Karayolları

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, Congresium Fuar Merkezi'nde açıldı. Antalya Son Haber’in haberine göre, fuar açılışına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ve birçok iş adamı katılım sağladı.

Açılış töreninde konuşma yapan Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, yalnızca oluşturduğu istihdam ile değil aynı zamanda kendisine girdi sağlayan imalat sanayiinin pek çok koluna etki eden, bunun yanı sıra gayrimenkul, emlak gibi hizmet pazarlarına da dokunan inşaat sektörünün uzun yıllar Türkiye ekonomisinin büyümesini sırtlamış bir sektör olduğunu belirtti. Sektörün büyüme oranlarını değerlendiren Özdebir, "Küresel kriz sonrası dönemde Türkiye ekonomisi yüzde 6,4 büyürken, inşaat sektörü aynı dönemde yüzde 9,6 büyüyerek Türkiye ekonomisine önemli bir katkı sağlamıştır. Türkiye'de inşaat...